kayseri_1960@hotmail.com
Uzman Üyemiz
ŞAHİN KARDEŞ TEBRİK EDERİM BAŞARILARIN DEVAMI 41 KERE MAŞALLAH...
Teşekkür ederimErkan AKTAŞ' Alıntı:Şahin bey maşallah kuşlarınıza, hayırlı üretimler, başarılar.
Teşekkür ederimCanan NUMAN' Alıntı:Hepsi çok güzel ama 4-6-10 numaralar 1,2,3, derece almış ama benim fovarim onlar. Çok tatlı renkleri var Maaşallah.
Tabiki ilk resimdeki yeşil mesela biçim olarak enfes ama ben mavileri beyazları çok beğeniyorum.
İnşallah yurtdışındada ülkemizi temsil edersiniz.
Teşekkürler YılmazYılmaz KURŞUN' Alıntı:Şahin Bey Tebrikler; Başarılarınız daim olsun..
Teşekkür ederimMünah ÖZOĞLU' Alıntı:Maşallah...Başarılarınızın devamını dilerim.
Şahin bey ilk sıradaki kuşun duruşuna bayıldım. Birinciliği fazlasıyla hak etmiş. Onu satmayı düşünürmüsünüzŞahin GÜNGÖR' Alıntı:10-13 Ocak 2013 Bursa Türkiye Finalinde 4 Birincilik 4 İkincilik ve 3 üçüncülük ile 11 derece aldık. Yarışmaya katılan ve başarı gösteren arkadaşlarımızı buradan tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler Emre bey. Her zaman beklerimEmre AYDOĞAN' Alıntı:Şahin bey başarılarınızın devamını dilerim. Kuşlarınızın ünü çok fazla. Resimlerinden de belli zaten. Bakmaya doyum olmuyor. En kısa zamanda sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum. Sizin kuşlarınızdan edinmek isterim.
Teşekkür ederimAhmet GÜNDEŞ' Alıntı:BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. 41 KERE MAŞALLAH
Teşekkürler BurakBurak ÖZDEMİR' Alıntı:MAŞALLAH SAHİN ABİ BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM... alkisd
Her zaman beklerim Bülent bey. Fiyatlar değişiyor. Geldiğinizde yada telefonla irtibata geçtiğinizde gerekli bilgilendirmeyi ayrıntılı olarak yaparımBülent KİMYON' Alıntı:şahin bey gelecek ay Ankara altındağ'a iş gereği yolum düşecek , yavru erkek fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz?
Hasan ÇELİK' Alıntı:41 kere maşallahh