TÜRKİYE ŞAMPİYONASI DERECELERİMİZ (Şahin GÜNGÖR)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Şahin Bey Tebrikler; Başarılarınız daim olsun..

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Hepsi çok güzel ama 4-6-10 numaralar 1,2,3, derece almış ama benim fovarim onlar. Çok tatlı renkleri var Maaşallah.
Tabiki ilk resimdeki  yeşil mesela  biçim olarak enfes ama ben mavileri beyazları çok beğeniyorum.
İnşallah yurtdışındada  ülkemizi temsil edersiniz.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Erkan AKTAŞ' Alıntı:
Şahin bey maşallah kuşlarınıza, hayırlı üretimler, başarılar.
Teşekkür ederim
Canan NUMAN' Alıntı:
Hepsi çok güzel ama 4-6-10 numaralar 1,2,3, derece almış ama benim fovarim onlar. Çok tatlı renkleri var Maaşallah.
Tabiki ilk resimdeki  yeşil mesela  biçim olarak enfes ama ben mavileri beyazları çok beğeniyorum.
İnşallah yurtdışındada  ülkemizi temsil edersiniz.
Teşekkür ederim
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
    Şahin Bey Tebrikler; Başarılarınız daim olsun..
Teşekkürler Yılmaz
Münah ÖZOĞLU' Alıntı:
Maşallah...Başarılarınızın devamını dilerim.
Teşekkür ederim

emoemre

Yeni Üyemiz
Şahin bey başarılarınızın devamını dilerim. Kuşlarınızın ünü çok fazla. Resimlerinden de belli zaten. Bakmaya doyum olmuyor. En kısa zamanda sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum. Sizin kuşlarınızdan edinmek isterim.

emoemre

Yeni Üyemiz
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
10-13 Ocak 2013 Bursa Türkiye Finalinde 4 Birincilik 4 İkincilik ve 3 üçüncülük ile 11 derece aldık. Yarışmaya katılan ve başarı gösteren arkadaşlarımızı buradan tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Şahin bey ilk sıradaki kuşun duruşuna bayıldım. Birinciliği fazlasıyla hak etmiş. Onu satmayı düşünürmüsünüz

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Emre AYDOĞAN' Alıntı:
Şahin bey başarılarınızın devamını dilerim. Kuşlarınızın ünü çok fazla. Resimlerinden de belli zaten. Bakmaya doyum olmuyor. En kısa zamanda sizi rahatsız etmeyi düşünüyorum. Sizin kuşlarınızdan edinmek isterim.
Teşekkürler Emre bey. Her zaman beklerim

Ahmet GÜNDEŞ' Alıntı:
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM. 41 KERE MAŞALLAH
Teşekkür ederim

bkimyon

Yeni Üyemiz
Adı
bülent
Soyadı
kimyon
şahin bey gelecek ay Ankara altındağ'a iş gereği yolum düşecek , yavru erkek fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz?

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bülent KİMYON' Alıntı:
şahin bey gelecek ay Ankara altındağ'a iş gereği yolum düşecek , yavru erkek fiyatları hakkında bilgi verirmisiniz?
Her zaman beklerim Bülent bey. Fiyatlar değişiyor. Geldiğinizde yada telefonla irtibata geçtiğinizde gerekli bilgilendirmeyi ayrıntılı olarak yaparım

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
abi bu jumbolar neye göre derecelendiriyor misal yarışmaya katılacak nesi önemli ?aydınlatırsanız sevinirim