cankarakoch
Uzman Üyemiz
+yüzbin
+1Zeki MÜLAYİM' Alıntı:arkadaşlar son günlerde gelen telefon ve görüşmelerden anladığım kadarıyla üretime başlayacak arkadaşların ucuz kuş arayışı içine girmiş olması.ben sırf iyi damızlık bulabilmek için dünyanın parasını harcadım.yoksa etrafta ithal ucuz kuş çok ama sadece onları beslemekle yetiniriz.3 hafta önce bir petshopcu arkadaşla görüşmemde kendi üretimi olan yavruyu sattığında memnuniyetin olduğunu, ancak ithal sattığında hep şikayetin olduğunu söyledi.o nedenle ucuz kuş alıpta memnun olmamaktansa,3 lira fazla verip memnun olacağım bir kuş almak daha mantıklı geliyor.gerisi size kamış.
Zeki bey, size aynen katılıyorum..Zeki MÜLAYİM' Alıntı:arkadaşlar son günlerde gelen telefon ve görüşmelerden anladığım kadarıyla üretime başlayacak arkadaşların ucuz kuş arayışı içine girmiş olması.ben sırf iyi damızlık bulabilmek için dünyanın parasını harcadım.yoksa etrafta ithal ucuz kuş çok ama sadece onları beslemekle yetiniriz.3 hafta önce bir petshopcu arkadaşla görüşmemde kendi üretimi olan yavruyu sattığında memnuniyetin olduğunu, ancak ithal sattığında hep şikayetin olduğunu söyledi.o nedenle ucuz kuş alıpta memnun olmamaktansa,3 lira fazla verip memnun olacağım bir kuş almak daha mantıklı geliyor.gerisi size kamış.
Ekrem Aykut BAL' Alıntı:Kuş alırken pek pazarlık yapmıyorum.İster damızlık olsun ister yavru olsun kuş belirtilen parayı hak ediyorsa eğer parayı verip hemen satın alıyorum.Özellikle vasıflı yavru satın alımında kesinlikle üçün beşin lafını etmiyorum.
Hak ediyorsa parayı vereceksin kardeşim.Alırken pazarlık yapmadığım gibi satarken de pazarlığı sevmiyorum.
AYNEN KATILIYORUM
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:arkadaşlar son günlerde gelen telefon ve görüşmelerden anladığım kadarıyla üretime başlayacak arkadaşların ucuz kuş arayışı içine girmiş olması.ben sırf iyi damızlık bulabilmek için dünyanın parasını harcadım.yoksa etrafta ithal ucuz kuş çok ama sadece onları beslemekle yetiniriz.3 hafta önce bir petshopcu arkadaşla görüşmemde kendi üretimi olan yavruyu sattığında memnuniyetin olduğunu, ancak ithal sattığında hep şikayetin olduğunu söyledi.o nedenle ucuz kuş alıpta memnun olmamaktansa,3 lira fazla verip memnun olacağım bir kuş almak daha mantıklı geliyor.gerisi size kamış.
ZEKİ ABİ KATILIYORUM
SENİ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM ÇÜNKÜ SATIŞ İLANI VERDİM VE BAŞIMA GELMEYE BAŞLADI BU TÜR OLAYLAR İNSANLARA YARDIM ETMEYE ÇALIŞIRKEN ÇAMURLARINI ÜZERİMİZE ATIP KENARA ÇEKİLİYORLAR
+ 1 konuyu çok net özetlemişsiniz..Zeki MÜLAYİM' Alıntı:ben kuş satarken kuşu görmeden kaç tl.diyene kuş satmıyorum.onun derdi iyi kuş almak değil,ucuz kuş almak.
+1Zeki MÜLAYİM' Alıntı:ben kuş satarken kuşu görmeden kaç tl.diyene kuş satmıyorum.onun derdi iyi kuş almak değil,ucuz kuş almak.
Zeki Abim aynen katılıyorum sana. Örnekleri bende. 2 ay önce yavrulu 5 çift muhabbet aldım,yavruları ayıralı 1 ayı geçti neredeyse ama ebeveynlerde hala tık yokZeki MÜLAYİM' Alıntı:arkadaşlar son günlerde gelen telefon ve görüşmelerden anladığım kadarıyla üretime başlayacak arkadaşların ucuz kuş arayışı içine girmiş olması.ben sırf iyi damızlık bulabilmek için dünyanın parasını harcadım.yoksa etrafta ithal ucuz kuş çok ama sadece onları beslemekle yetiniriz.3 hafta önce bir petshopcu arkadaşla görüşmemde kendi üretimi olan yavruyu sattığında memnuniyetin olduğunu, ancak ithal sattığında hep şikayetin olduğunu söyledi.o nedenle ucuz kuş alıpta memnun olmamaktansa,3 lira fazla verip memnun olacağım bir kuş almak daha mantıklı geliyor.gerisi size kamış.