ÜRETİCİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUM...

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Abilerim ,kardeşlerim üretime geçen sene mart gibi başlamıştım.4 tk ile haziran gibi yavruları almaya başladım.yerim küçük 40-45 tk alabilecek kapasitede.dışarıdan 3 tk ve 10 kadar yavru aldım sadece şu an kendi damızlık adaylarım hariç 12 tk kuşum var.bunların 10 tkmı aktif 2 tk tüyde.30 adette damızlık adayı kuşlarım mevcut bunların 15 tanesini 1 ay sonra eşe atıcam.küçük problemler olsada ilk kendime ayırmadığım yavrularımı bugün itibariyle satmış bulunmaktayım.güzel kuşlar çıkartmaktayım.en kısa zamanda üretimhanemin ve kuşlarımın fotoğraflarını siz değerli arkadaşlarım ile paylaşıcam.dışarıdan artık kümesime kuş almamayı düşünüyorum.kuşlarımın kanları güzel tabiki sizin düşüncelerinizde benim için önemli.Ayrıca bir SORUM olacak.kuşlarımıza hazır su kullanmak hakkında güzel şeyler duydum.hazır su kullansak daha mı sağlıklı verimli üretim yaparız.yada dinlenmiş dezenfektan atılmış çeşme suyumu kullansak daha sağlıklı olur...NOT:bir dönem 3 hafta kadar önce bir hafta hazır su kullandım güzel verim vardı.şimdi 2 haftadır dezenfektanlı dinlenmiş çeşme suyu kullanıyorum en son çıkan yavrularımda biraz ishal gördüm bilginize..AYRICA ÇANAKKALE ÇEVRESİNDE ÜRETİM YAPACAK KUŞ İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLABİLİRİM.SAYGILARIMLA...

asel09

Takipçi Üyemiz
Adı
Asel
Soyadı
Öztekin
Bu soruya siz cevap verin. Hazır doğal içerisinde hiçbir bakteri bulunmayan suyumu içerdiniz? Yoksa daha önceden pis olup sonra arıtılmış ve sorada dezenfekte edilmiş suyumu içerdiniz?

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
BİR SÖZ VARDIR,

BAKARSAN BAĞ-BAKMAZSAN DAĞ OLUR,
KENDİN İÇİN İYİSİ NEYSE ONLAR İÇİNDE İYİSİ ODUR.
SONUÇTA ALACAĞIN VERİM SENİN ÜRETİM SAFHASINDA NEKADAR BAŞARILI OLDUĞUNU GÖSTERECEKTİR

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
Asel ÖZTEKİN' Alıntı:
Bu soruya siz cevap verin. Hazır doğal içerisinde hiçbir bakteri bulunmayan suyumu içerdiniz? Yoksa daha önceden pis olup sonra arıtılmış ve sorada dezenfekte edilmiş suyumu içerdiniz?
asel bey ben yanlış ifade ettim sanırım.çeşme suytunu dinlendirip dezenfektan atıyorum içine öyle veriyorum.bumu iyidir yoksa hazır damacana sularmı???