üretime başlayacagım yardım lütfen

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
10 çiftle üretime başlayacagım inşallah apartmanda oturuyorum. kirada yani. evin bir odasında yapacagım. komşulara rahatsızlık verir mi? koku olayı olur mu?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
koku olayı bir şekilde çözülür ( kafes taban kumu, sürekli temizlik vs) fakat ses çıkar elbette. bu ses olayına komşularınızın vereceği tepki önemli. sitede evinde 30 kuş besleyip komşularından şikayet almayanda var. 8-10 çift kuşa tepki gösterende var. komşuya göre değişir

yasko35

Takipçi Üyemiz
Adı
M.Yasin
Soyadı
ÇAVDAR
Odanın her tarafına STRAFOR döşe hem ses yalıtımı yaparsın hemde ısı senin açından iyi olur...

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
gokhan hocam dilerseniz önce başlayın komsulardann sikayet gelirse strafor döşersiniz duvarlara cıkarkende odayı boyatirsiniz olur biter

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
verir öncelikle  gizlilik  politikası yürütüp mubiş armağan edip sevdirmen lazım  oncelikle  5  çiftle başla sonra apartman sakınlerine  bulastır  yavru hediye ederek  ama  yinede  %50  50 şikayet söz  konusu olur...

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
en mantıklısı bu bence sagol ama trabzonda üretici bulamıyoz kuş almak için

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Karahan UZUN.' Alıntı:
verir öncelikle  gizlilik  politikası yürütüp mubiş armağan edip sevdirmen lazım  oncelikle  5  çiftle başla sonra apartman sakınlerine  bulastır  yavru hediye ederek  ama  yinede  %50  50 şikayet söz  konusu olur...
Süper fikir bence de uygulanabilir :) ben ev sahibimiz üstümüzde oturuyor yaşlı bir teyze bizim kuşlar bazen çok ötüyor rahatsızlık veriyor muyuz dedim teyze kızım sizin yanınızda ötüyorlar siz rahatsız olmuyorsanız ben hiç olmam dedi saolsun. İnşallah sizin komşularda böyle anlayışlı çıkar.

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Komsulardan ziyade evdekiler(es, anne baba) izin vermeyebilir. Birde oralarda uretici cok olup olmmasi onemli degil, petshoplarin cogu disardan baska sehirlerden kus getirtiyor yani, cevrendekilere kus sattiktan bir zaman sonra petshoplara satmaya calisacaksin ve de onlarin istedigi fiyata satabilirsin ancak kendi istedigin fiyata ancak cevrendekilere verebilirsin. Yani bu ise baslarken petshoplara fazla guvenmeden cevrende kac kisiye satabilirsin ona gore cift belirle kendine. Bunlar tamamen kisisel gorus ve tecrubelerimdir. Herkes ve heryer icin gecerli olmayabilir.

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
evdekilerde sıkıntı yok benim merak ettiğim cok  ses gider mi

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Karahan UZUN.' Alıntı:

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Arkadaşım işi profesyonel yapmayı düşünüyorsan bu iş hem evde olmaz hem de 10 çiftle olmaz bu işten geçim de sağlayacağım dersen 100 çiftten aşağısı zarar yazar tutacağın üretimhane yapacağın yerin kirasını kuşların, yemi, maması, ilacı derken bunların hesabını da yapıp öyle başla.Ama illaki de evde hobi amaçlı kuş bakıcam dersen 1 çift al yap 10 çiftte şikayet kaçınılmaz olur.Herşeyin hayırlısı senin için olsun.Herşey gönlünce olsun...

mezarcı58

Üyemiz
Adı
Sedat
Soyadı
KUZU
Arkadaşım öncelikle oturdugunuz yer işlek bir cadde üzerinde ise kuş larınizin sesini bastırır.taki gece onikiye kadar bende apartmanın bodrumunda besliyorum hemde oturdugum dairenin alti bodrum duysam ben duyarım onun icin oturdugun yer işlek bir cadde uzerinde ise bir sıkıntı olmuyor simdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Karahan UZUN.' Alıntı:
:D aynen bu yöntem 10 numara benm arkadaşlara benm kuşları gösterdim şimdi yeni yeni kuş alalanlar var ... 

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Yusuf YILMAZ..' Alıntı:
koku olayı bir şekilde çözülür ( kafes taban kumu, sürekli temizlik vs) fakat ses çıkar elbette. bu ses olayına komşularınızın vereceği tepki önemli. sitede evinde 30 kuş besleyip komşularından şikayet almayanda var. 8-10 çift kuşa tepki gösterende var. komşuya göre değişir

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
kesinlikle tavsiye etmem koku ve sesin önüne geçemezsiniz toz olayıda ayrı bir dert başta temiz gibi görünür ama felaket pislenir ortalık şikayet oldumu başınız belaya girer bir dükkan ayarlayın kafanız rahat olsun kuşları seviyorsanız uğraşın yok para kazanacağım derseniz o zaman hiç masraf yapmayın....

berham27

Takipçi Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
taş
abiciğim içimi karartınız vallahi bir heveslendim. o zaman dükkan kiralarsam 200 tl ye elektirik ile 250 ben 50 çiftten aşagı yapmam gerek

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Ayhan YILDIRIM' Alıntı:
kesinlikle tavsiye etmem koku ve sesin önüne geçemezsiniz toz olayıda ayrı bir dert başta temiz gibi görünür ama felaket pislenir ortalık şikayet oldumu başınız belaya girer bir dükkan ayarlayın kafanız rahat olsun kuşları seviyorsanız uğraşın yok para kazanacağım derseniz o zaman hiç masraf yapmayın....
Tam yazacaktım  ama Ayhan Abi gayet güzel açıklamış.