ÜRETİMHANE bulamadım diyenler için davetiye

Seyfettin KANLI

Üyemiz
Adı
Seyfettin
Soyadı
KANLI
GAZİOSMANPAŞA/istanbul (küçükköy yolu-ŞAFAK hastanesi 250 mt mesafe de üretim ve hobiciler dükkanımıza kiraya ortak olacak üretici arkadaşlar arıyoruz,  box koyacak yerimiz geniştir, dükkanda lavobo ve tuvalet vardır.giriş kapısı sokağa açılır(apartman içi falan değil, istediğin saatte giriş çıkış yapılır sıkıntı olmaz.)dükkan 80 metrekare kişi başı 110 liradan 2 arkadaş arıyoruz. 5547923076

Uploaded with ImageShack.us

arkadaşlar bu güzel mekanın daha da güzelleştirmek elimizde yokmu kendine yer arayan
çekincesi olan
kafasında soru işaretleri olan açıkça sorabilir
dükkan sahibimiz de eski kuşçu, apartman kendiisne ait olup hiç bir sıkıntımız yok ben 1 yıldır burada kiracıyım, kira yenik düşüp burayı kapatmak istemiyorum, tek başıma 330 tl ağır geliyor,
güvercinler bir arkadaşa ait ve satışta şu an, bir çok talibi var ve gidecek onlara takılmayın 2 adet salma tarafımca hazırlanmıştır,
bu fiyata bir daha böyle bir fırsat geçmez
ben bu yeri 6 ay aradım bulana kadar
suyu elektriği ayrı
kendi salmalarımda otomatik aydınlatma ve havalandırma var
gelen arkadaşlar kendi düzenlerini kuracak
masamız koltuğumuz, ısıtıcılarımız VAR
GELECEK KİŞİ SIĞINMACI GİBİ OLMAYACAK, fikirleri ile burayı dahada iyi yapacağız
dükkan kapısı sokağa açılıyor demir kapı ve kepenkleri var
1 adet camı var demir profil ve parmaklıklı
----------------------------------------------
daha ne diyeyim
al kafeslerini kuşlarını gel kurul hazır dükkana hava parası yok, depozito yok, saedece kirayı peşin ödüyoruz
mal sahibi ile anlaşmışım bizden rahatsız olan olacak olursa yada kendin kullanmak üzere bizi çıkaracaksan en az 6 ay öncesi söylemen gerek diye
-----------------------------------------------------------
ortak bulamassam maalesef kapatacAğım ve bunca emek boşa gidecek beN istiyorum birileri sayemde hem hobisini yapsın hem parasını kazansın,

NOT; DÜKKANDA KESİNLİKLE DOĞA KUŞU BULUNDURMUYORUZ  thumbsupbo

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Seyfettin Beyin şevkiyle eminim güzel bir üretimhane olur orası. Devam hocam!

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Hakan KAPLAN' Alıntı:
Düşünenler için güzel umarım bulursunuz 2 ortak daha
+1
inşallah bulursunuz lakin,
yanlış anlamazsanız kendi fikrimce
ortaklık herzaman başa beladır, ve hep bozulmuştur:(

Seyfettin KANLI

Üyemiz
Adı
Seyfettin
Soyadı
KANLI
Mert AYDIN' Alıntı:
+1
inşallah bulursunuz lakin,
yanlış anlamazsanız kendi fikrimce
ortaklık herzaman başa beladır, ve hep bozulmuştur:(

ortaklık sadece kira ödemesinde ARKADAŞLAR,
HERKES kendi kuşuna bakacak, yer ortaklığı olacak sadece, malınuacı ve harzcılar hariç tüm kuşlar için yerimiz uygun.Ben ortaklık derken sadece yer ortaklığından bahsediyorum, gelecek arkadaşlar kendi kuşlarına kendi hesabına bakıp üretecek satacak.
Ben komple devir almak istiyorum diyen olursa onu da konuşuruz alırım ceketimi çıkarım  ;)

ugur kuskulu

Yeni Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
kuskulu
anlaşmak zor olur kanatindeyim
ortak iş olsa bir kadının iki kocası olur derler
herseyin hayırlısı tabiiki

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Uğur KUSKULU' Alıntı:
anlaşmak zor olur kanatindeyim
ortak iş olsa bir kadının iki kocası olur derler
herseyin hayırlısı tabiiki
kardeş öyle bır örnek vermışsınkı  kavgada bıle soylenmez
ortaklık zıhnıyette başlar zıhnıyette bıter o kultur ve ahlak varsa yurutulur ve yumruk ortaya vurulur bırlık kuvvettır  bardağa dolu tarafından bakarsak  tum guzellıkler sızlerın olsun

konu açan arkadaşı kutluyorum hayırlısı olsun slm

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Seyfettin KANLI' Alıntı:
ortaklık sadece kira ödemesinde ARKADAŞLAR,
HERKES kendi kuşuna bakacak, yer ortaklığı olacak sadece, malınuacı ve harzcılar hariç tüm kuşlar için yerimiz uygun.Ben ortaklık derken sadece yer ortaklığından bahsediyorum, gelecek arkadaşlar kendi kuşlarına kendi hesabına bakıp üretecek satacak.
Ben komple devir almak istiyorum diyen olursa onu da konuşuruz alırım ceketimi çıkarım  ;)
hakkınızda hayırlısı inşallah..

hamdi iğdeci

Yeni Üyemiz
Adı
hamdi
Soyadı
iğdeci
Sarıyerden ulaşım zor olur heralde değil mi ?? Yoksa tam benlik miş acil ihtiyacım var öyle bir yere..

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bende kemal abiye katılıyorum insalar kendilerini bildikten sonra herhangi bir sakıncası yok hem maddi yondende destek olur hayırlısı olsun

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
gördüğüm kadarıyla güvercin üretiyorsunuz o ortam da muhabbet,kanarya,saka kısacası güvercinden başka üretim yapılmaz 3 5 tane güvercin olsa neyse derim ama 20 den fazla var galiba dıçkıları asit oranı yüksek olduğundan bilirsiniz en iyi gübre güvercin gübresidir bu üretimde hava da yoğun olarak koku yapar ve diğer kuşları hasta eder benim başıma geldi 6 tane vardı teker teker ölmeye başladılar hemen uzaklaştırdım ben bile bile lades oldum yerim büyük olmasına rağmen sorun oldu bu yazımı dikkate almanızı tavsiye ederim...