Seyfettin KANLI
Üyemiz
GAZİOSMANPAŞA/istanbul (küçükköy yolu-ŞAFAK hastanesi 250 mt mesafe de üretim ve hobiciler dükkanımıza kiraya ortak olacak üretici arkadaşlar arıyoruz, box koyacak yerimiz geniştir, dükkanda lavobo ve tuvalet vardır.giriş kapısı sokağa açılır(apartman içi falan değil, istediğin saatte giriş çıkış yapılır sıkıntı olmaz.)dükkan 80 metrekare kişi başı 110 liradan 2 arkadaş arıyoruz. 5547923076

Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar bu güzel mekanın daha da güzelleştirmek elimizde yokmu kendine yer arayan
çekincesi olan
kafasında soru işaretleri olan açıkça sorabilir
dükkan sahibimiz de eski kuşçu, apartman kendiisne ait olup hiç bir sıkıntımız yok ben 1 yıldır burada kiracıyım, kira yenik düşüp burayı kapatmak istemiyorum, tek başıma 330 tl ağır geliyor,
güvercinler bir arkadaşa ait ve satışta şu an, bir çok talibi var ve gidecek onlara takılmayın 2 adet salma tarafımca hazırlanmıştır,
bu fiyata bir daha böyle bir fırsat geçmez
ben bu yeri 6 ay aradım bulana kadar
suyu elektriği ayrı
kendi salmalarımda otomatik aydınlatma ve havalandırma var
gelen arkadaşlar kendi düzenlerini kuracak
masamız koltuğumuz, ısıtıcılarımız VAR
GELECEK KİŞİ SIĞINMACI GİBİ OLMAYACAK, fikirleri ile burayı dahada iyi yapacağız
dükkan kapısı sokağa açılıyor demir kapı ve kepenkleri var
1 adet camı var demir profil ve parmaklıklı
----------------------------------------------
daha ne diyeyim
al kafeslerini kuşlarını gel kurul hazır dükkana hava parası yok, depozito yok, saedece kirayı peşin ödüyoruz
mal sahibi ile anlaşmışım bizden rahatsız olan olacak olursa yada kendin kullanmak üzere bizi çıkaracaksan en az 6 ay öncesi söylemen gerek diye
-----------------------------------------------------------
ortak bulamassam maalesef kapatacAğım ve bunca emek boşa gidecek beN istiyorum birileri sayemde hem hobisini yapsın hem parasını kazansın,
NOT; DÜKKANDA KESİNLİKLE DOĞA KUŞU BULUNDURMUYORUZ thumbsupbo

Uploaded with ImageShack.us
arkadaşlar bu güzel mekanın daha da güzelleştirmek elimizde yokmu kendine yer arayan
çekincesi olan
kafasında soru işaretleri olan açıkça sorabilir
dükkan sahibimiz de eski kuşçu, apartman kendiisne ait olup hiç bir sıkıntımız yok ben 1 yıldır burada kiracıyım, kira yenik düşüp burayı kapatmak istemiyorum, tek başıma 330 tl ağır geliyor,
güvercinler bir arkadaşa ait ve satışta şu an, bir çok talibi var ve gidecek onlara takılmayın 2 adet salma tarafımca hazırlanmıştır,
bu fiyata bir daha böyle bir fırsat geçmez
ben bu yeri 6 ay aradım bulana kadar
suyu elektriği ayrı
kendi salmalarımda otomatik aydınlatma ve havalandırma var
gelen arkadaşlar kendi düzenlerini kuracak
masamız koltuğumuz, ısıtıcılarımız VAR
GELECEK KİŞİ SIĞINMACI GİBİ OLMAYACAK, fikirleri ile burayı dahada iyi yapacağız
dükkan kapısı sokağa açılıyor demir kapı ve kepenkleri var
1 adet camı var demir profil ve parmaklıklı
----------------------------------------------
daha ne diyeyim
al kafeslerini kuşlarını gel kurul hazır dükkana hava parası yok, depozito yok, saedece kirayı peşin ödüyoruz
mal sahibi ile anlaşmışım bizden rahatsız olan olacak olursa yada kendin kullanmak üzere bizi çıkaracaksan en az 6 ay öncesi söylemen gerek diye
-----------------------------------------------------------
ortak bulamassam maalesef kapatacAğım ve bunca emek boşa gidecek beN istiyorum birileri sayemde hem hobisini yapsın hem parasını kazansın,
NOT; DÜKKANDA KESİNLİKLE DOĞA KUŞU BULUNDURMUYORUZ thumbsupbo