ÜRETİMHANE (resimleri 1) AFYONKARAHİSAR

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
maşallah güzel kuslar basarılarınızın devamını dılıyorum

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
maşallah hayırlı üretimler salmalarınız çok güzel görünüyor afyonun neresi acaba benimde memleket afyonda

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
maşallah çok ama çok güzel salma olmuş herşey yerli yerinde olmuş  yuvalıkların konumu durumu  herşey çok rahat ve düzenli  başarılarınızın devamını  kuşlarınızdan emeklerinizin karşılığını almanızı diliyorum

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Yahya SAYIN abim bu salmalara 40-45 arasında dişi 30-35 arası erkek.
(45 dişi 35 erkek 50 yuva ortalama)
friend

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Mehmet abi salmalarıma kuşları atarken hepsini bir yavru olarak attım dışarıdan hiç kuş koymadım yuva sayılarım dişi sayılarımdan fazla şu ana kadar öyle olaya pek rastlamadım. İnşallahta olmaz.

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
maşallah ALLAH nazarlardan saklasın inşallah bende afyon başmakçılıyım sizleri görmek mutlu ediyor beni bol bol yavru alırsınız inşallah

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Habil TANTA' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM.
Mehmet abi salmalarıma kuşları atarken hepsini bir yavru olarak attım dışarıdan hiç kuş koymadım yuva sayılarım dişi sayılarımdan fazla şu ana kadar öyle olaya pek rastlamadım. İnşallahta olmaz.
Çok doğru yapmışsın. Hayırlı üretimler. Bende bazı kızgın çiftler var. Dişi yumurtaları yaptıktan sonra Mecburen erkekleri yanından alıyorum. Yavruları büyütünce erkeği tekrar salıyorum. Yoksa erkekleri öldürecekler.   

polat_pool

Üyemiz
Adı
polat
Soyadı
bostancıoğlu
Mehmet bey yumurtladıktan sonra erkekleri yanından alıyorum demişsiniz salmadaki erkeklerimi bakslardaki mi (kafeslerdekimi) eşlerden bahsettiğinizi açıklarmısınız merak ettim kusura bakmayın ..

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Polat BOSTANCIOĞLU' Alıntı:
Mehmet bey yumurtladıktan sonra erkekleri yanından alıyorum demişsiniz salmadaki erkeklerimi bakslardaki mi (kafeslerdekimi) eşlerden bahsettiğinizi açıklarmısınız merak ettim kusura bakmayın ..
Ben Boxlarda üretim yapıyorum. Erkekleri almasam öldürüyor. Bir kere başıma geldi. 

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
herkese cok tesekkür ediyorum umarim düşündüğünüz o güzel duygularınız ile beraber üretimleriniz de sizin gibi güzel ve bereketli olur.