ÜRETİMHANE RESİMLERİ 2 AFYONKARAHİSAR

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Maşallah salmalarınız harika tertip ve düzen olarak. Allah bol yavrular almayı nasip etsin.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
salmada üretimde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var bunlara uyarsanız bir problem yaşamassınız. yani ben memnunum. tavsiye ederim.

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
MAŞALLAH KUŞLARINIZ GAYET GÜZEL.İNŞALLAH BOL YAVRU ALIRSINIZ.
TABİ HERŞEY TERCİH MESELESİ.AMA BEN HİÇ BİR ÜRETİCİ ARKADAŞIMA SALMA SİSTEMİ TAVSİYE ETMİYORUM.İLERLEYEN ZAMANLARDA SORUNLAR YAŞANIYOR,ÖZELLİKLE KARDEŞİM 2.AĞIZDAN SONRA SORUNLAR YAŞIYABİLİRSİN.İNŞALLAH BEN YANILIRIM,İNŞALLAH SADECE BENİM YAŞAMIŞ OLDUĞUM SORUNDUR.HERZAMAN BOX VEYA KAFES SİSTEMİNİ TAVSİYE EDERİM.
KARDEŞ AMACIM SENİ YARGILAMAK DEĞİL YAŞAMIŞOLDUĞUM BİR SORUNDAN SANA İPUCU VERMEK.AMA GENEDE SÖYLÜYORUM KUŞLARININ MAŞALLAHI VAR ALLAH NAZARDAN SAKLASIN.HAYIRLI ÜRETİMLER DİLERİM SANA

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Gidişat hakkında ara ara bilgi verirseniz çoğu arkadaşımızın işine yarayacaktır.Gelişmeleri merakla bekliyoruz...

E

elaziz2316

Guest
      Habil, hayırlı ve bol bol üretimler yaparsın inşallah.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
salma kafes sisteminde dikkat edilmesi gerek unsurları sürekli söylüyorum çoğu kişi bunlara dikkat etmezler dişi erkek oranları yuvalık sayısının dişi sayısından fazla olması. salma kafaeslerde herkes yuvayı içeri asar  ve yuvayı kontrol etmek için içeri girmek zorunda kalırsın buda kuşları çok rahatsız eder. daha önceki yıllardada  daha küçük çaplı salmalarım oldu hiç sorun yaşamadım elhamdülillah. tabiki tercih meselesi benim çok fazla zamanım olamadığından dolayı salma kafes sistemini kullanıyorum. hayvanlar sağlık açısından boxlara göre daha sağlıklı ve daha iri kuşlar elde edebiliyorsunuz.