ÜRETİMHANE YAPIM AŞAMALARI AYDIN -MERKEZ

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
maliyeti siz belirlersiniz açıkçası her şeyin sıfırını alıp ve koyacağınız malzeme çeşitleriyle bu değişir. Betopan malzemeden benim yaptığım gibi de yapabilirsiniz gaz beton tuğlalarından betonarme şekilde de . Bunun için bir inşaatçı ile konuşup fiyat çalışmasını kendiniz yapabilirsiniz. Metrekaresine göre değişir tamamen...

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Mustafa bey kafesler tel kafes mi nerden aldınız mahsuru yoksa

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Erkan ERGÜN' Alıntı:
Mustafa bey kafesler tel kafes mi nerden aldınız mahsuru yoksa
Kafesler Sitemizin ve derneğimizin üyesi olan Serkan Navruz arkadaşımızın imalatı, http://www.sebakafes.com adresinden sipariş verebilirsiniz. Face profilinden de mesaj atabilirsiniz https://www.facebook.com/serkan.navruz.9

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
hocam gerçekten çok teşekkür ederim gösterdiğin bu güzellikler için üretim işi sevgi , sabır , disiplin ve nasip işi ilk üçü sende var sonuncusunuda ALLAH eksik etmesin bol yavruların olsun.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
2013 te başlayan ev ortamından terastaki hobi üretimhanemize geçtiğimiz günden bu yana 2 yıl geçti yaklaşık ve ancak bu sezon 24 çift kapasiteye çıkabildik. Kaliteli damızlık kaliteli yavrulardan ve sağlıklı kuşlardan seçilerek olur.. Bu süreç içerisinde komşumuzun kuşunu 1 haftalığına misafir dahi almadık almayız .. Az olsun öz olsun, herkese sağlıklı ve kaliteli yavrular ile geçen bir sezon dilerim...

NeGRo35

Yeni Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Acar
Mustafa ELARSLAN' Alıntı:
Yeni Misafirlerimiz yerini aldı biraz yol yorgunular ama inşallah güzel bir bakımla kendilerine gelecekler ve kendi yavrularımın bulunduğu salma tam bir dal darı canavarları  :D Toplam 8 çifte çıktık şimdilik daha boş kafesimiz çok bakalım hayırlısı  :)
AYDIN ve çevresinden olan ve yolu merkeze düşen herkesi beklerim..
0544 342 26 31(avea) - 0530 963 34 45(turkcell) her zaman ulaşabilirsiniz.

Hocam bende Aydın Germencikliyim yolum düştügünde bi uğramak isterim

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
üstad daha önce de üretimhanenizi incelemiştim çok temiz ve kusursuz bir üretimhaneniz var maşallah. benim de böyle bir üretimhane yapma niyetim var.

tam olarak üretimhanenizin eni,boyu ve yüksekliği nedir acaba.
2 yılı geçkin süredir deneyimlerinizde eksik gördüğünüz yerler var mı, keşke şöyle yapsaydım dediğiniz.
kışın aylık ısıtma gideriniz nedir

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Teşekkürler öncelikle. Kuşhanemiz 2,5 x 2,5 ölçülerinde ( tabi bu ölçülerde sınırlı kalmamızın sebebi bir apartman dairesinin terasında bu odayı yapmış olmamız dı. 5 katlı apartmanda daha geniş yaparak kimsenin hakkına tecavüz edemezdik) Yani büyüklük sizin imkanlarınıza ve konumunuza bağlı açıkçası. Eksiklik olarak pek bir şey ile karşılaşmadım açıkçası. başlangıçta çok araştırarak yıllarca takip ederek gezerek buna karar verdim. Tek eksiğim dinlendirme salmalarımın yetersizliği diyebilirim. Bence en önemlisi havalandırma ve temiz hava girişi ve TEMİZLİK. Florasan olarak osram biolüx evcil hayvanlar için üretilmiş florasanı kullanıyorum. Siz yapabiliyorsanız güneş alabilecek pencereler bırakın. Her ne kadar pencere camı bile UV ışıkları kırarak geçirgen olmasa da hayvanlar gece gündüz kavramını doğal yaşamaları faydalı olacaktır. Ben kış aylarında 22 derece altına düşürmüyorum pek. Airlec Konvektör ısıtıcı ile homojen bir sıcaklık sağlıyorum. Eco modunda gayet makul bir harcaması olduğunu düşünüyorum çünkü maksimum gücü 1000 W ve aylık 50 lira bile gelmiyor diyebilirim. Aklıma gelen bunlar. Havalandırma sistemine herşeyden daha çok önem verin şimdiden bol yavrulu üretimler...

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
hala  daha  çok hoşuma giden elle sayabildiğim üretimhanelerden birisi dir sizinki...
tekrardan hayırlı üretimler...
yapım aşamasını an be an takip ederdim.. 3 yıl olmuş...

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Teşekkürler karahan bey. Dediğim gibi belkide yeterince büyük yapamadık ama her geçen gün artarak keyif alıyorum. Ortaokuldan bu yana kuşlarla ilgilenmek gerçekten büyük keyif veriyor bana.
Yapım aşamalarından görsellerdan ufak bir video yapmıştım facebook hesabımda onun linkinide paylaşayım hazır konu hortlamışken  :)

https://www.facebook.com/mustafa.elarslan.5/posts/10153877422409000

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Teşekkürler öncelikle. Kuşhanemiz 2,5 x 2,5 ölçülerinde ( tabi bu ölçülerde sınırlı kalmamızın sebebi bir apartman dairesinin terasında bu odayı yapmış olmamız dı. 5 katlı apartmanda daha geniş yaparak kimsenin hakkına tecavüz edemezdik) Yani büyüklük sizin imkanlarınıza ve konumunuza bağlı açıkçası. Eksiklik olarak pek bir şey ile karşılaşmadım açıkçası. başlangıçta çok araştırarak yıllarca takip ederek gezerek buna karar verdim. Tek eksiğim dinlendirme salmalarımın yetersizliği diyebilirim. Bence en önemlisi havalandırma ve temiz hava girişi ve TEMİZLİK. Florasan olarak osram biolüx evcil hayvanlar için üretilmiş florasanı kullanıyorum. Siz yapabiliyorsanız güneş alabilecek pencereler bırakın. Her ne kadar pencere camı bile UV ışıkları kırarak geçirgen olmasa da hayvanlar gece gündüz kavramını doğal yaşamaları faydalı olacaktır. Ben kış aylarında 22 derece altına düşürmüyorum pek. Airlec Konvektör ısıtıcı ile homojen bir sıcaklık sağlıyorum. Eco modunda gayet makul bir harcaması olduğunu düşünüyorum çünkü maksimum gücü 1000 W ve aylık 50 lira bile gelmiyor diyebilirim. Aklıma gelen bunlar. Havalandırma sistemine herşeyden daha çok önem verin şimdiden bol yavrulu üretimler...
Çok tesekkur ederim uzun zamandır planliyorum böyle bir uretimhane. Memurum kiraciyim. ancak apartman yönetimi izin verirse sizinki kadar büyüklükte bodrumunda pencereli cephesinde bisey dusunuyorum

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Peki yukseklik nedir

Akkus07

Yeni Üyemiz
Adı
ydın dogan
Soyadı
akkus
Gerçekten hoş ve güzel görenler hobihane açmak ister. :) Ben evde bir odada bakıyom 30 çift oldular 20 kafes sipariş verdim 3 güne gelir. Benim amaçım Selahattin Abinin moblyalı kafeslerinden kullanmak resimlerden gördüğümü kagıt kaleme döktüm..:) Selahattin abiden izinde almadık ölçüde.

mus elalan

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
elarlsan
Yükseklikte hemen hemen aynı fakat siz daha yüksek tavanlı yapma imkanınız varsa daha güzel olur

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Yükseklikte hemen hemen aynı fakat siz daha yüksek tavanlı yapma imkanınız varsa daha güzel olur
Ben en dış cepheyi OSB sunta tabakayla yapmayı düşünüyorum onların da standart ölçüleri 122x266 yükseklik sorun değilse 250 en boyu da 240 düşünüyorum kısmet olursa apartman yönetimi de arıza cikarmazsa