ÜRETİMHANEME KURDUĞUM PRONET ALARM SİSTEMİ

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
SELAM ARKADAŞLAR BUGÜN AYLIK 40 DOLAR ABONE ÜCRETİ VEREREK CANIMIZ YANMASIN VE KUŞLARIMIZ DAHA GÜVENLİ OLSUN DİYE PRONET ALARM SİSTEMİNİ ÜRETİMHANEME KURDURDUM ARTIK BUGÜNDEN SONRA RAHAT UYURUM  ;D SİZLEREDE TAVSİYE EDERİM REFERANS OLABİLİRİM....SADECE 100TL BAĞLANTI ÜCRETİ ÖDÜYORUZ...

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Kilit dostadır biraderim.
Allah c.c. her zaman iyilerle karşılaştırsın İnşALLAH.
Bu arada hayırlı olsun.

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Bilal ERDEM' Alıntı:
Kilit dostadır biraderim.
Allah c.c. her zaman iyilerle karşılaştırsın İnşALLAH.
Bu arada hayırlı olsun.
evil_idea evil_idea evil_idea evil_idea

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Hayırlısı olsun.. Allah öttürmeyide nasip etmez inşallah :) Çünkü çok kötü ve gürültülü sesi var kuşlarıda yumurtadan kaldırma ihtimali vardır diye düşünüyorum.

okan ekuklu

Uzman Üyemiz
Adı
Okan
Soyadı
Ekuklu
bişe merak ettim bende düşünüyorum yeni yere geçincede 100 tl bağlantı ücreti bikeriliğine veriyosunuz sorası nasıl oluyor...

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Okan EKUKLU' Alıntı:
bişe merak ettim bende düşünüyorum yeni yere geçincede 100 tl bağlantı ücreti bikeriliğine veriyosunuz sorası nasıl oluyor...
Daha sonra değişmediyse ;sizden sanırım her ay için 30-40 dolar gibi bir ücret alıyorlar..Taahhüt imzalamamaya dikkat edin..Sonuçta cihaz sizin olmuyor..Kirasını ödüyorsunuz..Banada uğramıştı pronetten bir satıcı arkadaş o beni ikna edemedi fakat o bana ikna oldu :)Yerinizde olsam internetten araştırıp daha düzgün bir cihaz alırdım..Sonuçta cihaz sizin oluyor...(BU TÜR FİRMALARDA FORMALİTE ÇOK OLUYOR SONUÇTA YORULURSUNUZ)

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Benim kümeste olan pronet alarm sistemi için konuşayım .35 $ artı kdv ve ekstra her pır yani alarm seçici için 1 $ artı kd yaklaşık her ay 855TL para ödüyorum değermi bence değer ve en güzeli 10 kişiyi üye ettiğiniz zaman 85TL olan bedel aylık 20 Tl ye düşüyor referans gösterildiğiniz her ay için para ödemiyorsunuz yani o aylar için sistem bedavaya geliyor smileki

FatihZorlu

Üyemiz
Adı
Fatih A.
Soyadı
ZORLU
maksimum Bin lira gibi bi fiyata.
alarm+kamera sistemi+dvr kayıt cihazı alınır.kurulur rahatca.(bi dönem yapmıştım)