Üretimhanemizden Kareler....

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Çilem ERDEM' Alıntı:
Mobilyacı tanıdıklarımız var tel alıp giydirme yaptırdık sadece altı kızaklı sistem gayet de kullanışlı oldu kuşları içine girip tutuyorum tabi diğer türlü tutmak imkansız. Bekar tüneklerini de piyasada bulabilirsiniz hızlı yapıştırıcı ile eşit aralıklarda yapıştırdım çok da güzel oldu...
o tünekleri anlamadım üstünde dışkı kalmıyormu ve ne işe yarıyor.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Maşallah Evde üretim çok daha güzel olmalı.Heran kuşlarınız elinizin altında.Peki komşularınızsan sıkıntı yaşamıyormusunuz?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Benim çiftlerde sıkıntı var heralde ben odamdaki 2 çiftle kafayı yiyorum :D :D Sizinkilere maşallah :D

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
Murat TÜRKAY' Alıntı:
Maşallah Evde üretim çok daha güzel olmalı.Heran kuşlarınız elinizin altında.Peki komşularınızsan sıkıntı yaşamıyormusunuz?
Sıkıntı olmuyor çünkü alt kata bile ses çok az geliyor. Komşuların çoğu evde bu kadar kuş olduğunu bile bilmiyor. Evimiz teras kat olduğundan üst kattaki iki odayı kuşlara ayırdık.

çilem-06

Uzman Üyemiz
Adı
çilem
Soyadı
erdem
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
o tünekleri anlamadım üstünde dışkı kalmıyormu ve ne işe yarıyor.
Efekan Bey tünekler bekar tüneği olarak geçiyor. Eşsiz kuşlar arasındaki rekabeti engelleme amaçlı her kuşun kendine ait bir tüneği oluyor. O çatı gibi olan kısımda alttaki tünekte duran kuşun üzerine üsttekinin pislememesi için tabi belli bir süre sonra birlikte kurlaşabilecekleri iki adet boydan boya uzun tünekte yaptık. Eş seçen kuşlar eşleri ile o tüneklerde yakınlık kuruyorlar...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah çok güzel bi ortam Bereketli üretimler dilerim

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Ayrıyeten bir dükkan açmaktansa teraslı bir ev daha akıllıca imiş.  rotfl  rotfl  rotfl

Çok Beğendim.  thumbsupbo  Darısı BAŞIMA.  alkisd

MAAŞALLAH.

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
Ev üretimi İçin Teras evler Bulunmaz bir fırsat Bu sıralar bir daire fiyatına teras ev bulmak mümkün ayrıca. ;)