ÜSTADIMIZ GÜNAY DÖNMEZ KARDEŞİMİZİN ÜRETİMHANEMİZİ ZİYARETİ ve FUARDAN KARELER

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
maşallah,
günay hocam alışkanlık yaptın heralde, boy boy poz veriyorsun:)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
İzmir Fuar ziyareti belki de son 4 yıldır yaptığım en eğlenceli ve ilginç gezilerden biri oldu  :) Onca zamandır birsürü insanla telefonda görüştük ve 40 yıllık ahbap gibi olduk. Nihayetinde... Selahattin Güçlü, Alpay Bilir, Eyüp Akbıyık, Yavuz Alptekin, Kemal Soylu, Erol Yıldırım, Şevket Çağlar, Gürhun Ayaz, Murat Türkay, Suat Güzel ve daha birçok arkadaşla yüz-yüze tanışma fırsatı buldum ve çok memnun oldum. Cumartesi akşamı şahane bir yemek organizasyonu yapılmıştı, yemek öncesi Florian Böck dostumuzla yüz-yüze tanışma ve 1 saat kadar sohbet etme fırsatı buldum...bu arada çok mütevazi ve bilgilerini paylaşmayı esirgemeyen bir adam.

Murat Türkay ve Suat Güzel arkadaşlarım cumartesi günü hiç üşenmeden taa Çiğiliden kalkıp fuara beni görmeye geldiler ve pazar günü için harika bir organizasyon yaptılar. Pazar sabahı beni Çamdibinden aldılar ve doğruca meşhur izmir kuş pazarını ziyaret ettik. Birkere kuş pazarı çok neşeli ve haraketli bir yer, 10-12 liraya satılan kuşlar da var, 30-35-100-150-200 arası satılan kuşlar da vardı. Kısacası kuş pazarı, kuş kalitesi açısından abartıldığı kadar kötü değildi (en azından o hafta için)...hatta çok kaliteli kuş getiren birkaç üretici de vardı.

Kuş pazarından çıkıp doğruca Çiğiliye gittik, Çiğilide ilk dikkatimi çeken şey heryerde bol miktarda okaliptus ağaçları olması oldu  :). Nezih bir pastahanede kahvaltı yaptık, oradan da Murat ve Suat dostlarımızın üretimhanesine gittik, kuşlar üzerine uzunca sohbet ettik. Murat ve Suat arkadaşlarımızın harika bir üretimhaneleri var, kuşlar gerçekten sağlıklı ve kaliteli ingiliz kırma kuşlar. Murat ve Suat çok iyi anlaşan 2 ortak...ben çok takdir ettim ve hatta biraz kıskandım, keşke İzmirde yaşıyor olsaydım düşüncesi kafamdan birçok kez geçti  ;D

Suat ve Murat dostlarıma beni üretimhanelerinde misafir ettikleri için huzurlarınızda Teşekür etmek istiyorum, inşallah artık ziyaret sırası onlarda  :) Muratın facebook sayfasında bir fotoğraf buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
alkisd günay usta poz vermeye Alıştı :) hele bende bi pozu var koz olarak saklıyorum
sorma Behsat, poz verme dersleri almaya başladım...sen beni 3 ay sonra gör...ama tipsiz olunca anca bukadar oluyor  :D

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Mert AYDIN' Alıntı:
maşallah,
günay hocam alışkanlık yaptın heralde, boy boy poz veriyorsun:)
Mert ustam, valla tavsiye ederim...onca yıldır boşuna saklanmışız  :D

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
  Günay kardeşim gerçekten ziyaretinle bizi ziyadesiyle memnun etti.Hiç üşenmeden bıkmadan bizlere o güzlim değerli vaktini ayırdın.Sen gerçekten mükemmel bir insansın.Seni çokkkk seviyoruz tüm yüreğimizle.Canım kardeşim benim

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Bu arada Behsat(Tiğiz) kardeşim bizlerle olmasa da bize telefonla eşlik etti sohbetimize katıldı sanki yanımızda gibiydi.Kendisinin deriin bilgisini herkez bilir ama esas önemlisi o kadar matrak hoşsohbet ve insanı herzaman neşelendiren güldürebilen de çok önemli bir özelliği var.Keşke bu iki dostumuzda İzmirde olmasını her an kalbimizden geçirdik

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
sorma Behsat, poz verme dersleri almaya başladım...sen beni 3 ay sonra gör...ama tipsiz olunca anca bukadar oluyor  :D
Kalbinin güzelligi herseye değer.. ama kalbin güzel diyede bendeki resmi silecem sanma :) hacı gunay

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Murat TÜRKAY' Alıntı:
Bu arada Behsat(Tiğiz) kardeşim bizlerle olmasa da bize telefonla eşlik etti sohbetimize katıldı sanki yanımızda gibiydi.Kendisinin deriin bilgisini herkez bilir ama esas önemlisi o kadar matrak hoşsohbet ve insanı herzaman neşelendiren güldürebilen de çok önemli bir özelliği var.Keşke bu iki dostumuzda İzmirde olmasını her an kalbimizden geçirdik
murat hocam tsk ederim.. fırsat buldukca sizin gibi degerli dostların davetleri üzerine.. gecte olsa birgun ziyaretinize gelecegim.. güzel dusunce ve yorumlarınıza ayrıca tsk ederim.. bildiklerini kendilerine saklayanlar bizden değillerdir.. bilgide sevgide paylastıkca cogalır.. ve buyuk dostlukların kurulmasına vesile olur..

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Behsatım aslında tam bam teline basmışken söylemeden edemiyeceğim.Senin Ve Günay Kardeşim gibi çok sayıda insan olmasaydı eğer bizler hiçbirşey öğrenemeyecektik.Öyle kişiler var bu sitede adamın binlerce iletesi var ve de büyük üreticiler adamlar sadece hayırlı olsun paylaşmış başka bir şey yok.O insanlar sanmasın ki bildiklerini sakladıkça üreticler kuş üretemeyecek sadece onlar üretecek. Bu alemde nice insanlar bu bilgilerden mahrum oldukları için üretim yapamayıp bu işi bırakmak zorunda kaldı.Tek söyleyeceğim Allahın bildiğini insanlara aktarmak herkezin boyun borcudur.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Günay abi herkes sana diceğini demiş bana bir şey kalmamış :(
Fuarın en güzel katkısı bu olsa gerek çoğu kişiyle tanışma fırsatı bulduk fakat benim pek zamanım olmadığı için dışarıda pek vakit geçiremedik. Günay abi seni seviyorum ;) Bir dahaki gelişinde bırakmam kimselere seni :) Yarın arıcam inşallah...

suat14

Üyemiz
Adı
suat
Soyadı
güzel
vay günay kardeşim tekrar gel yine gel takımları al balığa götürecem seni buraların çuprası meşhurdur. ayrıca sana biz teşekkür  ederiz kırmayıp vakit ayırıp geldiğin için  saygılar.....

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
Evet artık Alanyaya gelme sırası bizde.Çok değerli bir dostumuza üretimhane kuruyoruz.(Tayfun Kardeşimiz Avusturyadan) onun üretimhanesini bitrir bitirmez Suatla beraber yanındayız.Ve geldiğimizde senin kuşlardan mutlaka alıcaz bilesin bize şimdiden erkek ayırmaya başla

tayfun77

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
ÇETİN
Allah birbirine elinden geldiğince faydali olunmaya calisan bütün dostluklari daim etsin inşallah. Bu site vesilesiyle tanistigim ve bazen telefonda bazen de yüzyüze görüştüğüm arkadaslarin hepsine sonsuz teşekkür ederim. inşallah bende yakin zamanda üretici olma yolundayim, siz kıymetli arkadaslarin sayesinde. Fakat nasipse üretimhanemi açtıktan sonra yardimlariniza daha fazla ihtiyacim olacagi düsüncesindeyim. Tesekkürler Murat Türkay, teşekkürler Günay Dönmez, tesekkürler Suat Güzel. insanlara faydali bilgi, tecrübe ve pratik bilgilerinizin paylasim devami dileğiyle. Tabi sitenin kurulma, yayinlanma, yârdim etmek adina paylasimda bulunanlara, tanidigim ve tanimadigim herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. SEVGI ve SAYGI ile.

erena

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
TÜRKAY
İşte Tüm üreticilerimize çok katkısı olacak bir üretici arkadaşımız geliyor Avusturyadan(Tayfun  Çetin). Daha üretime başlamadan o kadar araştırmaları varki yurtdışında çok değişik teknikler ve bu teknikleri oradaki büyük üreticiler kullanıyor.İnşallah üretime başladığında bunları beraber uygulayıp herkesle paylaşacağız.Paylaşacağız ki bu kuş Türkiye'de çoğalsın yurtdışından gelemesin öyle veya böyle.Şunu biliyormuydunuz: Şu an tüm Türkiyede üretilen muhabbet kuşu Türkiyenin ihtiyacının yarısını bile karşılamadığını.Birde yurtdışından getirilen kuştan getirenlerin ne kadar para kazandığını:Sadece 1 tl kuş başına(yerli) ama yerli demeye bayağı bir şahit lazım....