üzülerek üretim hanemi satıyorum

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Satılık olanın türü      :muhabbet kuşu

Erkek                        : 35

Dişi                            : 35

Yaşı/Varsa Bilezik No  :yok

Sağlık Durumları        : ç.iyi

Yavru Yapma            : ç.iyi

Fiyat                        :yavrulu yumurtalı ve çıkan yavrularda dahil kısacası herşey dahil

İlan Geçerliliği            :satılana kadar

Teslimat                    : Sadece bulunduğum il / Türkiye'nin heryerine

Kullanıcı isminiz          : gökay tatar
dükkan da her şey çok güzel giderken yavrular ve eşler oturmuşken hiç bir problem yok dediğim anda apartman sakinlerinden şikayetler başladı üst komşu kuş seslerinden rahatsız olunca diğerlerini de doldurup karşıma çıktı soğuttular resmen başka dükkan da tutmaya kalksam ya kuş koyacağım diye vermiyorlar yada dükkanı tutunca bu sorunlarla karşılaşıyorum.  35 çift ve yavrularla kümesi mi satacağım şuan yavrular ve yumurtaları var çoğunun 3 5 çift de yok sadece salma kafeslerle birlikte satacağım toplam hepsini  ye veriyorum...(pazarlık payı vardır) 0544 565 33 96

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
üzücü bir durum inşallah başka bir çare bulursunuz :(

marjinal

Uzman Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
AYTEKİN
arkadaşım inan senin adına çok üzüldüm malesef ben seni çok iyi anlıyorum hemde çok iyi aynı durum benimde başımda bir problemi bitirirken başka problem cıkıyor kaç gündür dükkan arıyorum bulduğum yerler yaa kirası yüksek oluyor yada kuş için vermek istemiyorlar...üzerinde titrediğim üretimhanemiiiii eğer dükkan bulamazsam bende satmak zorunda kalacam inan uykularım kaçıyor...moralim çok ama çok bozuk o yüzden seni çok iyi anlıyorum..

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
ayhan aytekin' Alıntı:
arkadaşım inan senin adına çok üzüldüm malesef ben seni çok iyi anlıyorum hemde çok iyi aynı durum benimde başımda bir problemi bitirirken başka problem cıkıyor kaç gündür dükkan arıyorum bulduğum yerler yaa kirası yüksek oluyor yada kuş için vermek istemiyorlar...üzerinde titrediğim üretimhanemiiiii eğer dükkan bulamazsam bende satmak zorunda kalacam inan uykularım kaçıyor...moralim çok ama çok bozuk o yüzden seni çok iyi anlıyorum..
çok haklısın dükkan buluyorsun kiraları yüksek üretim yapacam diyorum yok diyorlar gözüm gibi baktım ama malesef  :( satmak zorundayım hakkımız da hayırlısı olsun...

metkuy

Uzman Üyemiz
Başkalarının yüzünden bu kadar emeği bir kenara bırakman çok üzücü , umarım satmadan sorunu başka yollarla halledebilirsin.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
RESİMLERİ GÖRÜNCE BENDE ÜZÜLDÜM. GICIR GICIR KUŞLAR ÇOK EMEK VERİLMİŞ GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. İNŞALLAH HAYIRLISI BÖYLEDİR. BAKARSINIZ ZAMANLA MEMNUNİYET DUYARSINIZ BU OLAYDAN İLERİDE DAHA İYİLERİ SİZİN OLUR. UNUTMAYIN Bİ KAPIYI KAPAYAN ALLAH DİĞER KAPIYI AÇAR. ALLAH DERMANSIZ DERT KİMSELERE VERMESİN. SAYGILAR.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
şansınız adına gerçktende  çok üzüldüm  sizi  çok iyi anlayabiliyorum  emek  farklı bir şey helede  bu  kuşları severek  yetiştirebiliyorsanız ayrı  bir hal o zman        yazık  :(:(:(:(:(:(:(:( 

ALLAH yar ve yardımcınız  olsun

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
Hakkında hayırlısı neyse öyle olsun.Belkide böylesi senin için daha hayırlıdır bilemeyizz bozma moralini hayat devam ediyor selamlar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Hakkında hayırlısı olur inşaallah. Hayırlı satışlar dilerim

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hakkınızda hayırlısı olsun kısmet belki ilerleyen zamanlarda idealinizdeki üretimhaneyi kurarsınız

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Güray ÖZKUL' Alıntı:
RESİMLERİ GÖRÜNCE BENDE ÜZÜLDÜM. GICIR GICIR KUŞLAR ÇOK EMEK VERİLMİŞ GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM. İNŞALLAH HAYIRLISI BÖYLEDİR. BAKARSINIZ ZAMANLA MEMNUNİYET DUYARSINIZ BU OLAYDAN İLERİDE DAHA İYİLERİ SİZİN OLUR. UNUTMAYIN Bİ KAPIYI KAPAYAN ALLAH DİĞER KAPIYI AÇAR. ALLAH DERMANSIZ DERT KİMSELERE VERMESİN. SAYGILAR.
amin  KAPIYI KAPAYAN ALLAH DİĞER KAPIYI AÇAR.ALLAH DERMANSIZ DERT KİMSELERE VERMESİN.  dediğiniz gibi...

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
GÖKAY ÜZÜLDÜM BE ARKADAŞIM HAYIRLISI OLSUN
ALACAK ARKADAŞLARADA HAYIRINI GÖRÜR İNŞALLAH
abi sağ ol iyi dileklerin için biliyorsun sana hep sorular üstüne sorular soruyordum  ;) kafanı baya şişirdim bu böyle olacak ama hedef bu dükkan kadar bir  yer almak ve istediğim kadar üretim yapmak istiyorum hakkım da hayırlısı olsun...