gökay tatar
Uzman Üyemiz
Satılık olanın türü :muhabbet kuşu
Erkek : 35
Dişi : 35
Yaşı/Varsa Bilezik No :yok
Sağlık Durumları : ç.iyi
Yavru Yapma : ç.iyi
Fiyat :yavrulu yumurtalı ve çıkan yavrularda dahil kısacası herşey dahil
İlan Geçerliliği :satılana kadar
Teslimat : Sadece bulunduğum il / Türkiye'nin heryerine
Kullanıcı isminiz : gökay tatar
dükkan da her şey çok güzel giderken yavrular ve eşler oturmuşken hiç bir problem yok dediğim anda apartman sakinlerinden şikayetler başladı üst komşu kuş seslerinden rahatsız olunca diğerlerini de doldurup karşıma çıktı soğuttular resmen başka dükkan da tutmaya kalksam ya kuş koyacağım diye vermiyorlar yada dükkanı tutunca bu sorunlarla karşılaşıyorum. 35 çift ve yavrularla kümesi mi satacağım şuan yavrular ve yumurtaları var çoğunun 3 5 çift de yok sadece salma kafeslerle birlikte satacağım toplam hepsini ye veriyorum...(pazarlık payı vardır) 0544 565 33 96
Erkek : 35
Dişi : 35
Yaşı/Varsa Bilezik No :yok
Sağlık Durumları : ç.iyi
Yavru Yapma : ç.iyi
Fiyat :yavrulu yumurtalı ve çıkan yavrularda dahil kısacası herşey dahil
İlan Geçerliliği :satılana kadar
Teslimat : Sadece bulunduğum il / Türkiye'nin heryerine
Kullanıcı isminiz : gökay tatar
dükkan da her şey çok güzel giderken yavrular ve eşler oturmuşken hiç bir problem yok dediğim anda apartman sakinlerinden şikayetler başladı üst komşu kuş seslerinden rahatsız olunca diğerlerini de doldurup karşıma çıktı soğuttular resmen başka dükkan da tutmaya kalksam ya kuş koyacağım diye vermiyorlar yada dükkanı tutunca bu sorunlarla karşılaşıyorum. 35 çift ve yavrularla kümesi mi satacağım şuan yavrular ve yumurtaları var çoğunun 3 5 çift de yok sadece salma kafeslerle birlikte satacağım toplam hepsini ye veriyorum...(pazarlık payı vardır) 0544 565 33 96