deli._.yar
Yeni Üyemiz
hasta kuşum için vitafrom aldım 100 cc bir suluk için ne kadar kullanayım ve kaç gün devam edeyim yardımcı olursanız sevinirim .tşkr....
çok değilmi mehmet abi o kadarıdaMehmet Kıdır' Alıntı:Suluğa mercimek tanesi kadar az. Etki etmez. şeffaf suluklarda rengi açık turuncu olacak şekilde ayarlayabilirsin. 100 cc ye yarım kapak şeklinde de ayarlayabilirsin.
Antibiyotikleri en az 5 en fazla 13 gün kullanılması önerilir. iyileştikten sonra 3 gün normalidir.cihat cenk acar' Alıntı:saol kardeş. mehmet abi ne zamana kadar kullanayım 3 gün yeterli mi....
Merhaba,Arkadaşlar,cihat cenk acar' Alıntı:soğuk algınlığı benim suluk 100 cc ne kadar koyayım o zaman yarısına kadar doldursam 50cc ölçü ne olur
Bende sürekli kullanımını önermiyorum. Ancak antibiyotik özelliğini kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Bence bu tamamen yanıltmaca, bildiğin antibiyotik+8 vitaminin yumurtlamaya yardımcı olmasının söylenmesi ve nerdeyse üreticilerin yarısı tarafından sürekli kullanılması tamamen bir satış stratejisi. Ki aşağıdaki linkte prospektüsü var. İçerisinde o şekilde bir ifade geçmiyor. Ancak şu var, vitamin a büyüme gelişme ile ilgili bir vitamin olması hasabiyle bu şekilde düşünülmüş veya ondan dolayı salağa yatılmış olabilir. Aramızda vetaştan arkadaşlar mutlaka vardır. Vitaform uzun zamandır üreticilerin aklını karıştıran bir ilaç. Umarım bir arkadaş cevap verirde bizde gerektiği şekilde bu ilacı kullanabiliriz.Yavuz Usta' Alıntı:Mehmet bey Bende biliyorum,Lakin Vitaformdaki bir maddeden dolayı Yumurtlama içgüdüsünü tetikliyor ve Belli bir süreç sonunda hayvanın içini boşaltıyor.
Doğru kullanımı zaten üzerindeki resimle anlatılmış.Ben önermiyorum.
Saygılar.
mehmet abi sana sonuna kadar katılıyorum eğer ki sırf yumurtlamayı çoğaltıyor etki ediyor diyerek bu ilacı kuşlara aralıksız veriyorsa bir üretici o canlılara en büyük haksızlığı yapıyor onları sadece para olarak görüyordur bence ben vitaform kullanmıyorum acaba ayıpmı ediyorum kuşlarıma cinsel takviyede bulunmadığım için bana sitemkar olurklarmı kiMehmet Kıdır' Alıntı:Bende sürekli kullanımını önermiyorum. Ancak antibiyotik özelliğini kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Bence bu tamamen yanıltmaca, bildiğin antibiyotik+8 vitaminin yumurtlamaya yardımcı olmasının söylenmesi ve nerdeyse üreticilerin yarısı tarafından sürekli kullanılması tamamen bir satış stratejisi. Ki aşağıdaki linkte prospektüsü var. İçerisinde o şekilde bir ifade geçmiyor. Ancak şu var, vitamin a büyüme gelişme ile ilgili bir vitamin olması hasabiyle bu şekilde düşünülmüş veya ondan dolayı salağa yatılmış olabilir. Aramızda vetaştan arkadaşlar mutlaka vardır. Vitaform uzun zamandır üreticilerin aklını karıştıran bir ilaç. Umarım bir arkadaş cevap verirde bizde gerektiği şekilde bu ilacı kullanabiliriz.
http://www.vetas.com.tr/Dokumanlar/Urunler/VitaForm_Tur_30072010_1441.pdf