YAPAY TOHUMLAMA YAPAMIYORUM

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
selam  yapay tohumlama  denedim ama  erkekten bi  türlü  sperm  cıkartamadım çiftleşen  kusumda  aydır  yumurta  bos yada  hiç  çıkmıyor  ALLAH ını seven  bana  bu  işi  ögretsin teşekkür  ederim  bilgilerimizi  paylaştıkça  çoğalır

Yalçın Kasım

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
YALÇIN
Soyadı
KASIM
Erkek kuşta sorun varsa sperm çıkmayabilir. Suni döllsmeyle ilgili youtube de bir video var. İşlem basit ancak kuşlara zarar vermemek için çok dikkatli olmak gerekir.

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
Yalçın KASIM' Alıntı:
Erkek kuşta sorun varsa sperm çıkmayabilir. Suni döllsmeyle ilgili youtube de bir video var. İşlem basit ancak kuşlara zarar vermemek için çok dikkatli olmak gerekir.
işlem  basit  ama  hocam  işlemin  bir  püf  noktası var  ve  bunu  ögrenemk istiyorum  bazısı  sıkacaksın diyor  bazısı  vuracaksın diyoryanlıslık  bende  demkki    kusun  indede  mi  döl  olmaz

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Hayri KOÇ' Alıntı:
işlem  basit  ama  hocam  işlemin  bir  püf  noktası var  ve  bunu  ögrenemk istiyorum  bazısı  sıkacaksın diyor  bazısı  vuracaksın diyoryanlıslık  bende  demkki    kusun  indede  mi  döl  olmaz
işin tekniğini bulacam diye aman kuşa zarar vermeyin. Çok sıkmanız bir daha hiç bir zaman verim alamamanız demek. Bekleyin ara ara yavaşca meni bölgesi sıkın, çok bastırmayın.. Sıkınca hemen gelecek diye birşey yok. Demekki erkek daha hazır değil daha kızışmamış. Bu normal. Yani 1 hafta önce tohum aldığım erkek bir hafta sonra tohum vermedi. Bu normal. lütfen başka şeyler denemeyin. Kuşunuza eziyet çektirmeyin. 

hayriii

Üyemiz
Adı
hayri
Soyadı
koç
M.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:
işin tekniğini bulacam diye aman kuşa zarar vermeyin. Çok sıkmanız bir daha hiç bir zaman verim alamamanız demek. Bekleyin ara ara yavaşca meni bölgesi sıkın, çok bastırmayın.. Sıkınca hemen gelecek diye birşey yok. Demekki erkek daha hazır değil daha kızışmamış. Bu normal. Yani 1 hafta önce tohum aldığım erkek bir hafta sonra tohum vermedi. Bu normal. lütfen başka şeyler denemeyin. Kuşunuza eziyet çektirmeyin.
cevabınız için teşekkür ederim hocam daha  deneme  yapmadım  bu işi  tam ögrenmeden  yapmam

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
bu videodaki gibi yapmak kolay değil. Benim içim acır böyle bir şey yaparken kuşlar gayet rahat oluyo kafese bıraktığında ama ne bileyim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
adam burnumun dibindeymis yeni fark ettim cairo/heliopolis      smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki  GECE GECE BENİ BİTİRDİN hAKAN ABİ  İLAHİİ