işlem basit ama hocam işlemin bir püf noktası var ve bunu ögrenemk istiyorum bazısı sıkacaksın diyor bazısı vuracaksın diyoryanlıslık bende demkki kusun indede mi döl olmazYalçın KASIM' Alıntı:Erkek kuşta sorun varsa sperm çıkmayabilir. Suni döllsmeyle ilgili youtube de bir video var. İşlem basit ancak kuşlara zarar vermemek için çok dikkatli olmak gerekir.
işin tekniğini bulacam diye aman kuşa zarar vermeyin. Çok sıkmanız bir daha hiç bir zaman verim alamamanız demek. Bekleyin ara ara yavaşca meni bölgesi sıkın, çok bastırmayın.. Sıkınca hemen gelecek diye birşey yok. Demekki erkek daha hazır değil daha kızışmamış. Bu normal. Yani 1 hafta önce tohum aldığım erkek bir hafta sonra tohum vermedi. Bu normal. lütfen başka şeyler denemeyin. Kuşunuza eziyet çektirmeyin.Hayri KOÇ' Alıntı:işlem basit ama hocam işlemin bir püf noktası var ve bunu ögrenemk istiyorum bazısı sıkacaksın diyor bazısı vuracaksın diyoryanlıslık bende demkki kusun indede mi döl olmaz
cevabınız için teşekkür ederim hocam daha deneme yapmadım bu işi tam ögrenmeden yapmamM.Coşkun ÖZDEMİR' Alıntı:işin tekniğini bulacam diye aman kuşa zarar vermeyin. Çok sıkmanız bir daha hiç bir zaman verim alamamanız demek. Bekleyin ara ara yavaşca meni bölgesi sıkın, çok bastırmayın.. Sıkınca hemen gelecek diye birşey yok. Demekki erkek daha hazır değil daha kızışmamış. Bu normal. Yani 1 hafta önce tohum aldığım erkek bir hafta sonra tohum vermedi. Bu normal. lütfen başka şeyler denemeyin. Kuşunuza eziyet çektirmeyin.
adam burnumun dibindeymis yeni fark ettim cairo/heliopolisYalçın KASIM' Alıntı:
Fatih MANSIZ' Alıntı:işin tekniğini bulacam diye aman
kuşa zarar vermeyin.