nowaroma
Üyemiz
geçmiş olsun
Ahmet SALMAN' Alıntı:Geçmiş olsun
10 luk şırınga ve kelebek iğne hortumu.İsmail ODLUYURT' Alıntı:Mehmet, yavrulara mama vermek için ne tür bir aparat kullanıyorsun ?
5 günlük dediğim yuvadan ayrılışı demek istedim. Yani 2 aylık yumurta ve yuva periyodunu tamamladı. Kıç tüğleri haricinde tüm tüğleri tamamlandı. Üstlerinde ve kafalarında yaralar ve gagalamalar vardı. Tüğleri koparılmıştı. Sonra Yuvadan atlamışlar ve salmada geziyorlardı. Ama yem kıramadıklarından diğer büyükleri onları besliyordu. Kendi ebeveynleri çoktan yeni yumurtaya yattılar. Bir sabah gittiğimde 2 si gagalanarak öldürülmüş bir tanesinin kafası koparılmıştı. 2 sini hemen alarak eve getirdim. eczaneden şırınga ve kelebek iğne aldım. Bisküviyi ezerek vermeye çalıştım yemediler. sonra bir tnesini elime alıp kursağına bırakayım dedim. Demez olsaydım. Şimdi diğeri de o kadar küçük ki, avucumuza aldığımızda uyuyor, dal darı yiyor. Aspir veriyorum. Yavru maması veriyorum. Bisküvi ezip veriyorum. Kendi kendine de yiyor. Allaha şükür onu kurtardık bir şekilde.Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Fakat 5 günlük bir yavruya bunu yapabileceklerine ihtimal vermiyorum.
Mehmet bey, Ebeveynlerinin yaptıklarına emin misiniz ?