caropa
Takipçi Üyemiz
Forumda ve internette aradım ama bulamadım. Kuşlara arasıra dinletmek için yavru muhabbet sesi bulabileceğimiz/indirebileceğimiz bir site biliyor musunuz?
Yavru muhabbet kuşlarının yem dilenirken sesleri çıkar. Normalde sesleri çıkmaz. ve bu normalden fazla olursa dişiyi strese sokabilir. Yavruları dahi öldürebilir bu stresten. En güzeli radyo veya müzik dinletmek. Bir çok üretici radyo dinletiyor.Onur Tunç' Alıntı:Forumda biçok konuda yavru muhabbet sesinin iyi geldiğini okumuştum strese soktuğunu bilmiyordum ???
Kuş sesi olunca, dinleyen kuşlarda karşılık vermeye çalışır. Ama karşılık bulamıyor ya da anlamsız karşılık bulmuş oluyor. Kuş sesi istiyorsan canlı kuş alacaksın.ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Kuşlara müzik dinletin etkisi daha iyi olur
EVETMehmet Kıdır' Alıntı:Yavru muhabbet kuşlarının yem dilenirken sesleri çıkar. Normalde sesleri çıkmaz. ve bu normalden fazla olursa dişiyi strese sokabilir. Yavruları dahi öldürebilir bu stresten. En güzeli radyo veya müzik dinletmek. Bir çok üretici radyo dinletiyor.