YAVRU MUHABBET SES KAYDI

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Forumda ve internette aradım ama bulamadım. Kuşlara arasıra dinletmek için yavru muhabbet sesi bulabileceğimiz/indirebileceğimiz bir site biliyor musunuz?

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Niye yavru sesi dinleteceksin? anaçlar için yavru sesi angaryadır. strese sokarsın. Çiftleşme sesleri ara bence baya etkili olduğunu duydum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kuşlara müzik dinletin etkisi daha iyi olur

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Onur Tunç' Alıntı:
Forumda biçok konuda yavru muhabbet sesinin iyi geldiğini okumuştum strese soktuğunu bilmiyordum  ???
Yavru muhabbet kuşlarının yem dilenirken sesleri çıkar. Normalde sesleri çıkmaz. ve bu normalden fazla olursa dişiyi strese sokabilir. Yavruları dahi öldürebilir bu stresten. En güzeli radyo veya müzik dinletmek. Bir çok üretici radyo dinletiyor.

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Kuşlara müzik dinletin etkisi daha iyi olur
    Kuş sesi olunca, dinleyen kuşlarda karşılık vermeye çalışır. Ama karşılık bulamıyor ya da anlamsız karşılık bulmuş oluyor. Kuş sesi istiyorsan canlı kuş alacaksın. :)

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
birader bence en basiti havalar iyi olduğu zaman aç pencereyi al sana güvercin serçe kumru kuş sesi  :)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
müzik dinletebilirsiniz çoştuklarını göreceksiniz

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yavru muhabbet kuşlarının yem dilenirken sesleri çıkar. Normalde sesleri çıkmaz. ve bu normalden fazla olursa dişiyi strese sokabilir. Yavruları dahi öldürebilir bu stresten. En güzeli radyo veya müzik dinletmek. Bir çok üretici radyo dinletiyor.
EVET