yavrunun yavruyu beslemesi ????

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
annenin beslemediği küçük yavruyu resimde gördüğünüz büyük yavrum besliyor.ilk gördüğümde şaşırdım acaba böyle bişey normal mi?  ::)

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
burak nazar değdireceksin kuşlara böyle yapması çok iyi ben birde şu taktiği biliyorum anne baba bakmıyorsa elinde çok kızgın bi erkek kuş varsa onu yanına at yavru onunla çifleşmek istiyecektir onun için yavruyu yine doyuruyor  :D

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
burak nazar değdireceksin kuşlara böyle yapması çok iyi ben birde şu taktiği biliyorum anne baba bakmıyorsa elinde çok kızgın bi erkek kuş varsa onu yanına at yavru onunla çifleşmek istiyecektir onun için yavruyu yine doyuruyor  :D
yok abi yaa nazarlık filanda taktım koç gibi oldu smileki

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Burak SİPAHİ' Alıntı:
yok abi yaa nazarlık filanda taktım koç gibi oldu smileki
  +  :D  :D  maşallahhh  baksın baksın  sıkıntı  yok  sende  kursak kontrolu  yap arada sırada

Jumbo35

Üyemiz
Çok normal bişey bu olay. Üretici aynı zamanda petshopu olan bi abiyle sohbet ederken o bahsetmişti. Kendinden küçük olan kardeşini besleyen yawru kuşların büyüdüklerinde damızlık olarak kullanılma daha elverişli oluyorlarmış.

griayhan

Yeni Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
kökdemir
Fırat DEMİRCİ' Alıntı:
Çok normal bişey bu olay. Üretici aynı zamanda petshopu olan bi abiyle sohbet ederken o bahsetmişti. Kendinden küçük olan kardeşini besleyen yawru kuşların büyüdüklerinde damızlık olarak kullanılma daha elverişli oluyorlarmış.
bende petshop u olan bi kardeşimle konuşuyordum oda aynısını söyledi; hatta onu takip et çok güzel damızlık olur dedi...

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Ayhan KÖKDEMİR' Alıntı:
bende petshop u olan bi kardeşimle konuşuyordum oda aynısını söyledi; hatta onu takip et çok güzel damızlık olur dedi...
bunu duyduğum iyi oldu besleyen yavrumu satmıştım şimdi satmaktan vazgeçtim abimin salmaya atar eş tutturmaya çalışırız smileki alkisd

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
..ve  mamayı  nemlendirip  kafes  zeminine  serpiştiriniz  onu yiyeceklerdir...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Serkan SİPAHİ.' Alıntı:
böyle birşey yaparsanız erkek çiftleşmek için yavruyu hırpalar ve baya bi zarar verir...kesinlikle önerilmez!!

yavrunun yavruyu beslemesi son derece normaldir...

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Dikkatlice bahtınızı ama bazı yavrular her ikiside aç olduğu için birbirinden yem isterler ama yem yemiyorlarsa boşuna çabalarlar besleyen yavrunuz yem kendisi yiyorum aceba

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
Dikkatlice bahtınızı ama bazı yavrular her ikiside aç olduğu için birbirinden yem isterler ama yem yemiyorlarsa boşuna çabalarlar besleyen yavrunuz yem kendisi yiyorum aceba
besleyen yavrum kendiside yiyebiliyor

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Karahan UZUN.' Alıntı:
..ve  mamayı  nemlendirip  kafes  zeminine  serpiştiriniz  onu yiyeceklerdir...
kafesin altını yeni temizlemiştim haşlanmış yumurta verdim smileki

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Her ikisinin durumu da iyi görünmüyor :(
  Kendi hallerine bırakmamanızı öneririm. 2 tane 12 günlük yavruda gagalarını birbirlerine temas ettirerek yem dilenebilir.