yok abi yaa nazarlık filanda taktım koç gibi oldu smilekiSerkan SİPAHİ.' Alıntı:burak nazar değdireceksin kuşlara böyle yapması çok iyi ben birde şu taktiği biliyorum anne baba bakmıyorsa elinde çok kızgın bi erkek kuş varsa onu yanına at yavru onunla çifleşmek istiyecektir onun için yavruyu yine doyuruyor![]()
+Burak SİPAHİ' Alıntı:yok abi yaa nazarlık filanda taktım koç gibi oldu smileki
+1Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:gayet doğal bir durum besliyorsa sıkıntı yok
bende petshop u olan bi kardeşimle konuşuyordum oda aynısını söyledi; hatta onu takip et çok güzel damızlık olur dedi...Fırat DEMİRCİ' Alıntı:Çok normal bişey bu olay. Üretici aynı zamanda petshopu olan bi abiyle sohbet ederken o bahsetmişti. Kendinden küçük olan kardeşini besleyen yawru kuşların büyüdüklerinde damızlık olarak kullanılma daha elverişli oluyorlarmış.
bunu duyduğum iyi oldu besleyen yavrumu satmıştım şimdi satmaktan vazgeçtim abimin salmaya atar eş tutturmaya çalışırız smileki alkisdAyhan KÖKDEMİR' Alıntı:bende petshop u olan bi kardeşimle konuşuyordum oda aynısını söyledi; hatta onu takip et çok güzel damızlık olur dedi...
böyle birşey yaparsanız erkek çiftleşmek için yavruyu hırpalar ve baya bi zarar verir...kesinlikle önerilmez!!Serkan SİPAHİ.' Alıntı:burak nazar değdireceksin kuşlara böyle yapması çok iyi ben birde şu taktiği biliyorum anne baba bakmıyorsa elinde çok kızgın bi erkek kuş varsa onu yanına at yavru onunla çifleşmek istiyecektir onun için yavruyu yine doyuruyor![]()
evet ayağında sorun varBatuhan SEVİNÇ' Alıntı:usta kusun ayagında bı sorunmu var ondekının banamı oyle geldı?
besleyen yavrum kendiside yiyebiliyorHasan BAYTEMÜR' Alıntı:Dikkatlice bahtınızı ama bazı yavrular her ikiside aç olduğu için birbirinden yem isterler ama yem yemiyorlarsa boşuna çabalarlar besleyen yavrunuz yem kendisi yiyorum aceba
kafesin altını yeni temizlemiştim haşlanmış yumurta verdim smilekiKarahan UZUN.' Alıntı:..ve mamayı nemlendirip kafes zeminine serpiştiriniz onu yiyeceklerdir...