YAZIKLAR OLSUN BÖYLE GENÇLİĞE

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
dert etme kardeşim vakti gelmeden çiçek açmaz bu kadar karamsar olmayın lütfen
bütün planların bütün şerlerin hep ortasında biz varız ama hala ayaktayız.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
önce kişi kendi evinin önünü temizlemeliki sokak temiz olsun.biz kendimiz islamiyeti nasıl yaşıyoruz,vatanımızı ne kadar seviyor ve ona hizmet ediyoruz.kişi kendini düzeltirse o gençlik bizim gençliğimiz olmayacak.lütfen kendi üzerine alınma ben kendim içinde söylüyorum.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her zaman iyide kötüde olacaktır. Kötüler olmasa iyilerin kıymetini nasıl bilirdik.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
crying neeee :-[ :'( :mad: icon_naughty icon_wall nefret ahaaa confused :( :eek:

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
BU GENÇLİKTEN DAHA FAZLA ATTATÜRK GENÇLİĞİ VARDIR BU ÜLKEDE ALLAH GÖSTERMESİN BİR OLAY OLDUĞUNDA ASLANLAR GİBİ ÇARPIŞIRIZ

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
yorumlarınızı okurken inanın tüylerim diken diken oldu
evet gençliğimizin hepsi bunlar gibi değil , doğru önce kendi kapımızın önünü süpürmeliyiz evlatlarımızı tam bir vatansever gibi yetiştirmeliyiz , inanıyorumki aç suzuz kurtarılmış bu güzel vatanımızı yine aynı şartlarda vatan ve millet sevgisi için gözünü kırpmadan göğsünü siper edebilecek milyonlarca gencimiz , yaşlımız , kadını ve çovukları var.

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
  Görüntüleri ne kadar itici çirkinde olsalar onların da damarlarında Türk kanı var,umarım zamanı geldiğinde onlarda bunu hatırlar..Çok yazık crying

E

elaziz2316

Guest
    Allah, bizlere bu günlerimizi aratmaz inşallah.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Ben iyimser değilim bu konuda sizler kadar. Bence göğsünü siper edecek gençlik yok. Atatürk gençliği falan da değil. ipod gençliği, playstation gençliği, coool  gençlik, atası osmanlı değince tüğleri dik dik olan gençlik, face gençliği, twiter gençliği var. Bunun yanında birde futbol, terör, siyaset fanatik gençliği var. Konuşan ama iş yapamayan, erkekmi kızmı olduğu belli olmayan, liseyi bitirince hiç bir amacı olmayan, playboy gençliği var. Tek amacı şarkıcı olmak olan, ayna karşısında süslenip püslenip şarkı söyleyen gençlik var. Birde herşeyden umudunu kesmiş, çalışmadan zengin olmaya çalışan iddia, loto, sayısal gençliği var.

engin

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
DUMAN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Ben iyimser değilim bu konuda sizler kadar. Bence göğsünü siper edecek gençlik yok. Atatürk gençliği falan da değil. ipod gençliği, playstation gençliği, coool  gençlik, atası osmanlı değince tüğleri dik dik olan gençlik, face gençliği, twiter gençliği var. Bunun yanında birde futbol, terör, siyaset fanatik gençliği var. Konuşan ama iş yapamayan, erkekmi kızmı olduğu belli olmayan, liseyi bitirince hiç bir amacı olmayan, playboy gençliği var. Tek amacı şarkıcı olmak olan, ayna karşısında süslenip püslenip şarkı söyleyen gençlik var. Birde herşeyden umudunu kesmiş, çalışmadan zengin olmaya çalışan iddia, loto, sayısal gençliği var.
çok haklısın Mehmet abi

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Malesef Basın ve benzeri organlar gençliği bataklığa hızla cekmenin  peşinde ve bu noktada çok çok iyiler diyorum malum  bu şekilde bi düşüncesi bakış acısı olan devletin bırakında böyle nesilleri olsun bu devirdeosmanlıdaki nesiller beklenemezki ne ekerse onu biçer.. işde  buyurun  meydanda herşey yazık yazık

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mehmet Abi sana katılıyorum dediklerin doğru şeyler

Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
önce kişi kendi evinin önünü temizlemeliki sokak temiz olsun.biz kendimiz islamiyeti nasıl yaşıyoruz,vatanımızı ne kadar seviyor ve ona hizmet ediyoruz.kişi kendini düzeltirse o gençlik bizim gençliğimiz olmayacak.lütfen kendi üzerine alınma ben kendim içinde söylüyorum.
Zeki Abim mesajında üzerimize alınmamamızı söylemiş ama hayır abi alınmalıyızki önce kendi evlatlarımıza bu duyguları aşılamalı sonrada onlar vasıtasıyla tüm türklere yayılmalı azınlıkta kalan bir toplum daima çoğunluğa uyacaktır işte o çoğunluk vatanını seven dinini bilen toplum olması için herkez üzerine düşeni yapması gerek aramızda yaşı küçük olan arkadaşlarımız var bu kardeşlerimizede buradan iyiliği güzelliği öğretebilmekte abileri olarak toplumsal sorumluluğumuz saygılar sevgiler.

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
İslamiyet güneş gibidir üflemekle sönmez,gündüz gibidir göz yummakla gece olmaz..malesef bu tür şeyler Türklerin en önemli gücü olan iman gücünü zedelemeye yönelik ama o güç o kadar büyükki bunu hiç bir zaman başaramayacaklar..