enginersin
Uzman Üyemiz
neeee icon_wall crying
çok haklısın Mehmet abiMehmet Kıdır' Alıntı:Ben iyimser değilim bu konuda sizler kadar. Bence göğsünü siper edecek gençlik yok. Atatürk gençliği falan da değil. ipod gençliği, playstation gençliği, coool gençlik, atası osmanlı değince tüğleri dik dik olan gençlik, face gençliği, twiter gençliği var. Bunun yanında birde futbol, terör, siyaset fanatik gençliği var. Konuşan ama iş yapamayan, erkekmi kızmı olduğu belli olmayan, liseyi bitirince hiç bir amacı olmayan, playboy gençliği var. Tek amacı şarkıcı olmak olan, ayna karşısında süslenip püslenip şarkı söyleyen gençlik var. Birde herşeyden umudunu kesmiş, çalışmadan zengin olmaya çalışan iddia, loto, sayısal gençliği var.
Mehmet Abi sana katılıyorum dediklerin doğru şeylerMehmet Kıdır' Alıntı:Ben iyimser değilim bu konuda sizler kadar. Bence göğsünü siper edecek gençlik yok. Atatürk gençliği falan da değil. ipod gençliği, playstation gençliği, coool gençlik, atası osmanlı değince tüğleri dik dik olan gençlik, face gençliği, twiter gençliği var. Bunun yanında birde futbol, terör, siyaset fanatik gençliği var. Konuşan ama iş yapamayan, erkekmi kızmı olduğu belli olmayan, liseyi bitirince hiç bir amacı olmayan, playboy gençliği var. Tek amacı şarkıcı olmak olan, ayna karşısında süslenip püslenip şarkı söyleyen gençlik var. Birde herşeyden umudunu kesmiş, çalışmadan zengin olmaya çalışan iddia, loto, sayısal gençliği var.
Zeki Abim mesajında üzerimize alınmamamızı söylemiş ama hayır abi alınmalıyızki önce kendi evlatlarımıza bu duyguları aşılamalı sonrada onlar vasıtasıyla tüm türklere yayılmalı azınlıkta kalan bir toplum daima çoğunluğa uyacaktır işte o çoğunluk vatanını seven dinini bilen toplum olması için herkez üzerine düşeni yapması gerek aramızda yaşı küçük olan arkadaşlarımız var bu kardeşlerimizede buradan iyiliği güzelliği öğretebilmekte abileri olarak toplumsal sorumluluğumuz saygılar sevgiler.Zeki MÜLAYİM' Alıntı:önce kişi kendi evinin önünü temizlemeliki sokak temiz olsun.biz kendimiz islamiyeti nasıl yaşıyoruz,vatanımızı ne kadar seviyor ve ona hizmet ediyoruz.kişi kendini düzeltirse o gençlik bizim gençliğimiz olmayacak.lütfen kendi üzerine alınma ben kendim içinde söylüyorum.