YENİ ALDIGIM DİŞİ VE HEMEN ÇİFTLEŞMESİ [VİDEO]

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Mrhb bugun yeni bir  dişi kus aldım evde besledıgım erkegıme cem onur kalpakcıdan ve aldıgım dakıka erkekle eşleşti videosuunu cektım fakat vıdeoda erkek biniyor ama tam çiftleşme olmuyor vıdeo kapattıktan 5 dk sonra çiftleştiler sizinle paylasmak ıstedim sonuna kadar izlersenız memun olurum  :)

Muhabbet kuşu çiftleşmesi [Umut Ergün]

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah güzel kuşlar yanlız kafes çok küçük daha büyük bir kafes almanızı tavsiye ederim hayırlı olsun

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Abi bir şey soracam bu erkek kaç ay tek kaldı da bu hale geldi?

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Efekancım ıster ınan ıster ınanma 1 saat filan kaldı eşi vardı dişiden hiç verım alamadım sonra bitane dişi aldım ben tokatlıyım ve tokatın ılcesınde oturuyorum tokatla oturdugum yerın mesafesi 35 km 45 dk araba tokattan buraya gelıyor yanı 1 saat fılan tek kaldı

memolducan

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
ağır
hayırlı olsun ama erkek resmen tecavüz etmiş dişiye : :D dişi yeni bulundugu ortamın  pisikolojisinde gibi duruyor erkek habire saldırıyor :) bol yavrular inş

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
Maaşallah tüyleri kadar yavru alırsınız inş.Bir bana denk gelmiyor böyle kuşlar ya  smileki

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
arkadaşlar bu işte dişi ne kadar hazır olursa olsun erkeğin hareketli ve ısrarcı olması gerekiyor arkadaşımızın videosuda bunun kanıtı TABİİ Kİ BİRAZDA ŞANS gerekli iyi üretimler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Umut ERGÜN' Alıntı:
Tşk ederim Erol abinin dedıgı gibi erkek ne kadar baskın o kadar iyi
Ben de o kanıdayım. Şimdi de erkek tüye girdi. 2-3 gündür. Ayırdım çifti. 2 hafta sonra hem tüyden çıkmış olur hem de ayırma etkisini gösterir.

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Maaşallah erkek kuş güzelmiş. Güle güle besle. İnşallah yavrularını da görmek nasip olur. Asıl o zaman daha da mutlu olurum.
  Saygılar...

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Maşallah kuşlarınız çok güzeller erkek benim kuşuma benziyor tipide benziyor kur yapışıda :) Ama bizimki hala başarılı olamadı kısmet diyor bekliyoruz.

dafnemrl

Üyemiz
Adı
meral
Soyadı
karaköse
ben çiftleştiklerini değil erkekten kurtulmaya çalışan dişiyi görüyorum videoda:)