Aydın ÇELİKER' Alıntı:
faruk kardeş benden sana tavsiye madem bu kusura bakma bu adiliği yapmış arkadaşın sana yani daha çok sey geliyoda yazamıyorum gene kusuruma bakma benden san tavsiye kardeşim pasif olma madam sana bu hasta kuşu sattılar o kuşu git onlara geri ver parsınada zehir zıkkım et allah korkusu olan bunu yapmaz ya o para ondan kümesinden çıkarsın yarabbim insanlar bukadarmı vicdansız olmuş artık ya ilk defa kuş besleyen birine bu yapılmaz birde tanıdık diye güvendiğin kişi neyse kardeş benim demek istediğim o kuşu tedavisi için hem çok çok zamet çekeceksin ver bir sürü ilaç masrafı yapacaksın vitamin mama vs bunlar maliyet ve o kuşun parasının fazlası kadar masrafın daha olacak ki uğraşman çaban vs onlara bir sey demiyorumbu kuşun vebalini sen alma çok acemisisin o kuş elinde ölürse bu seni daha çok üzecek hevesini kaçıracak o yüzder kardeşim pasif olma hakkını ara o kuşu arkadaşına ver kimden aldıysa gitsin versin bunun için uğraş hemen kabullenme sonuçda oda bir can onun vebailini alma hakkını ara kardeşim tekpim biraz ağır olmuş olablir ama emin ol az bile kardeş
Yazılanların hepsine katılıyorum.
Yanlız şöyle bir durumda var...
Bende fransız tüy dökümüne sahip 5 yaşında bir kuş var.Biliyorsunuz en fazla 8-10 ay yaşıyor bu hastalığa yakalanan kuşlar.Ben 1 aylıkken almıştım ama yavru olduğundan anlaşılmıyordu anca 2-3 ay geçince anladık.
Hayvan uçamıyor mutsuz,iyice çöktü zaman geçtikçe..
O kanatlarından nekadar kan aktı çırptıkça uçmaya çalıştıkca görseniz bukadar kuştan o kdar kan çıkarmı dersiniz.Ben bitkiselciyim,aktarım,bitkisel tedavi uyguladım kanatlarına ve içeriden vitaminler vs..
Artı olarak çok sevdik,çocuk gibi ilgilendik,geceleri yanımda yatırdım sarıp sarmalayıp,hala da yatırıyorumya o başka

Herneyse şuanda 5 yaşında...
Sonuç olarak inşallah şefaatçi olur hakkımızda.Eğer bu kuş başka bir çocuğa veya ilgisiz birine düşseydi şuana 40 kere ölmüştü.
Eğer siz bakımını yapar sevgi ilgi verirseniz toparlarlayabilirde..
Size kalmış karar...