Yeni Çiftim ve Yeni Çifthanelerim

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
2,5 yıldır beslediğim ancak çok sabretmeme rağmen yavru alamadığım bir çiftimi onları çok isteyen bir arkadaşıma verdim ve yerine başka bir çift aldım. Aldıktan 4-5 gün sonra dişinin tüyde olduğunu farkettim. Şimdi hem kuşların yeni evlerine alışmalarını hemde dişinin tüyden strese girmeden çıkmasını bekliyorum. Daha önce 2 kez kuluçka yapan bu çiftten umarım sağlıklı yavrular alabilirim.

Bunlarda kuşlarımın yeni köşeleri ve yeni çifthanelerimin resimleri. Bu dolaba  öntel alıp box yapmayı düşündüm ama ev ortamında kafes bakımı daha iyi olacağı için 2 çifthaneyi dolaba koyarak kuşlar için daha iyi bir ortam sağlamaya çalıştım.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah çok düzenli ve temiz görünüyor. Bol verimli üretimler dilerim

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Teşekkür ederim Şahin bey. Evde beslediğim için temizliğe dikkat etmek zorunluluk oluyor :) Ama zaten 2 çift olduğu için kolay bakabiliyorum. Sayıyı çoğaltmak istiyorum ama bunu kuş alarak değil elimdekilerin yavrularıyla yapmayı düşünüyorum. İnşallah sağlıklı yavrular yetiştirebiliriz.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Hayırlı olsun . Allah c.c. gönlünüze göre versin.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
Maşallah ortamı ii hazırlamışsınız.bol üretimli günler dilerim

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Herkese teşekkürler. yeni çiftim dinlenirken genç çiftim bu aralar bi hayli hareketli erkek kuşum hastaydı ve bir süre eşinden ayırmıştım. Yaklaşık 1 aydır tekrar beraberler ve o günden beri kafeslerinde yuvalık var çok kızgın görünüyorlar. Ben izlerken dahi bikaç kez çiftleşmeye kalktılar :) Dişi kuşum 6 aylık oldu ve ilk kez yuvalık keşiflerine başladı hadi bakalım hayırlısı.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
Hayırlı olsun.bence box yapın dolabı derim daha geniş olur  ve verim daha iyi alırsınız ev ortamında ön tellerinin altına ızgara ve cam kestirirsiniz yem de dökülmez tüyde .kafes temizlemekden daha kolay olur alt ızgaralarını temizlemek.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Hayırlı olsun.bence box yapın dolabı derim daha geniş olur  ve verim daha iyi alırsınız ev ortamında ön tellerinin altına ızgara ve cam kestirirsiniz yem de dökülmez tüyde .kafes temizlemekden daha kolay olur alt ızgaralarını temizlemek.SLM