yeni dükkan

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
Ahmet SALMAN' Alıntı:
salih kardeş hayırlı uğurlu olsun,kuşları yavrudan alman en doğrusu biraz sabır gerekir,kafes sistemine gelince ben selahattin abiyi örnek aldım,amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok diye düşündüm,box larımıda mobilya imalatçısı olduğum için kendim yaptım,gayet memlunum hemde hava akımına karşı daha koruyucu oluyor,dükkan sahibiyle sözleşmeni sağlam yap,yarın çık der çok zorlanırsın kuşlarda zarar görebilir nacizane tavsiyem.
ahmet bey sizin ve selehattin abının uretım resımlerınıze baktım gercekten on numara dıyebılırız.nazar degmesın. fakat ben tutucagım dukkanda kıracıyım..olurda mal sahıbı bana cık derse dıye teklı kafeslerde uretım yapmayı dusundum.. ama olmadı 4lu kafeslerde yapıcam...
sız uretımınızde 4lu kafes kullandınızmı hıc.. bana yardımcı olabılıcek ornek yuvalık ve 4lu salma resımlerı varmı elınızde..

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Katlı kafeslerin her tarafı açık oluyor.Çevre temizliği bir hayli sıkıntı oluyor.

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
BISMARCK' Alıntı:
Katlı kafeslerin her tarafı açık oluyor.Çevre temizliği bir hayli sıkıntı oluyor.
anladım sızı fakat , kapalı olanlarıda var katlı kafeslerın,,tabi daha ağır oluyo.
siz üretim yapıyomusunuz

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL
Amatör olarak 6 çiftim var.BOX asma dolap yaptırdım.12 çift yapacağım kendi yavrularımı eşleştirerek Ocak ayına kadar.Forumdaki arkadaşlar gibi profesyonel değilim.

4 katlı kafesim vardı.Başlangıç için güzel.Ancak temizlik açısından sıkıntı bir durum.BOX kafesi de yeni yeni deneyeceğim.İzlenimlerimi belirtirim size.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Ahmet SALMAN' Alıntı:
salih kardeş hayırlı uğurlu olsun,kuşları yavrudan alman en doğrusu biraz sabır gerekir,kafes sistemine gelince ben selahattin abiyi örnek aldım,amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok diye düşündüm,box larımıda mobilya imalatçısı olduğum için kendim yaptım,gayet memlunum hemde hava akımına karşı daha koruyucu oluyor,dükkan sahibiyle sözleşmeni sağlam yap,yarın çık der çok zorlanırsın kuşlarda zarar görebilir nacizane tavsiyem.
:)

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Yahya SAYIN' Alıntı:
Tek tek kafeslerde bakım zor olur...(özellikle temizlik zor olur, temizlik yaparken kafes yerinden oynayacak ve kuşlar her seferinde rahatsız, huzursuz olacak)
Bence en uygun katlı box larda ve altları tavalı olanlarda yapsan daha iyi olur...Ama illaki tekli ayrı ayrı kafesler olsun dersen onlarında tavalı olanlarını tercih etki alt temizliği bakımı kafesleri yerinden oynatmadan yapabilesin...
Yahya beyin önerilerine bende aynen katılıyorum.Kafeslerde temizlik zamanı kuşlar daha fazla rahatsız oluyorlar.Yumurtaya yatan kuşlarda bu çok önemli.

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
arkadaslar  gonlume gore dukkanımı tuttum üretime bile başladım
1 bucuk ay kadar oldu.
150 ye yakın kus aldım ızmır pazarında, allah razı olsun murat kabayel abımızde ordaydı cok yardımı dokundu.
6 çiftim var şuan  nazar degmesın hepsınde fazla fazla yumurta var . salmada buyuyenlerı eşe atıyorum daha 4 aylıklar.

vky88

Takipçi Üyemiz
Adı
Volkan Kemal
Soyadı
YALAV
Hayırlısı olsun Su akar yolunu bulur

asersoz

Uzman Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Ersöz
hayırlı uğurlu olur inşallah ama alacagınız kusları bıldıgınız yerden alın tanımadıgınız samimiyetine ınanmadıgınız ınsanlardan uzak durun sabır gösterin sonuca ulasacaksınız

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
s.yılmaz' Alıntı:
arkadaslar  gonlume gore dukkanımı tuttum üretime bile başladım
1 bucuk ay kadar oldu.
150 ye yakın kus aldım ızmır pazarında, allah razı olsun murat kabayel abımızde ordaydı cok yardımı dokundu.
6 çiftim var şuan  nazar degmesın hepsınde fazla fazla yumurta var . salmada buyuyenlerı eşe atıyorum daha 4 aylıklar.
Hayırlı olsun Salih Bey. Fırsatınız olduğunda üretimhanenizin ve kuşlarınızın fotoğraflarını da paylaşabilirsiniz.

yılmaz

Yeni Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
yılmaz
amin amin.
allah inşllh herkesin gönlüne göre versin.
fotolar en kısa zamanda arkadaslar