Yeni kuş aldım ırk ve yaş tayini yapabilirmisiniz

apocal

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
dogru
Arkadaşlar 2 hafta önce yavru diye eminönünden bu kuşu aldım ama sanırsam biraz büyük bu :( hollanda diye aldım ve alıştırmak konuşturmak amaçlı

bu kuş bunlar için çokmu büyük, gerimi versem acaba? Ama alıştımda kerataya

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
Maşalllah çok güzel ırk konusunu pek bilmem  ama  güzel bir erkek  :)

apocal

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
dogru
kaç aylıktır sizce peki , kendini sevdiriyor ama elime kendi gelmiyor kerata

konuşurmu bu saatten sonra

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Öncelikle şunu belirtmek isterim, ırk değil mutasyon denilmesi daha doğru literatüre göre. Soluk renk mutasyonu, erkek, 6 aydan daha büyük. Çook tatlı bir kuş maşallah :D İyi bir eğitimle inanın kargayı bile eğitebilirsiniz ki örnekleri ed mevcuttur. Bence bu tatlı kuşu geri götürmeyin çok iyi arkadaş olacağınıza inanıyorum.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
aah ah ben istanbulda olacamda gidip eminönünden alacam sitede birsürü istanbul üreticisi abimiz var mükemmel kuşları var keşke siteden biraz araştırıp alsaydın üstad.keşke istanbula tayinim çıksa :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
aah ah ben istanbulda olacamda gidip eminönünden alacam sitede birsürü istanbul üreticisi abimiz var mükemmel kuşları var keşke siteden biraz araştırıp alsaydın üstad.keşke istanbula tayinim çıksa :)
Bekir hocam çıkar birgün inşallah...

apocal

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
dogru
valla haklısın üstad zaten aldıktan sonra dank etti,şimdiki aklım olsa direk burdan alırdım

ama maşallah bu baya büyükmüş be,bide yavru diye aldık :)

yav konuşmazsa alışmazsa çok üzülücem valla, kerataya kıyamamda geri götürmeyeyim dimi

hergün yoğun mesai bekliyor beni desenize :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Emre DOĞRU' Alıntı:
valla haklısın üstad zaten aldıktan sonra dank etti,şimdiki aklım olsa direk burdan alırdım

yav konuşmazsa alışmazsa çok üzülücem valla, kerataya kıyamamda geri götürmeyeyim dimi

Hevesinizi kırmak istemem ama yavru kuşu eğitmekle bu kuşu eğitmek arasında dünya fark olacaktır ve sizi çok uğraştıracaktır. Eğer siz eğitmek istiyorsanız size yem kırmaya yeni başlamış 40 - 50 gün arası bir erkek yavru gerekli...

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Çok güzel bir erkek 5-6 aylık civarı ve yeni tüyleri çıkıyor kuşun  rotfl

cinsi hakkında pek bilgim yok :)

;)

Emin ARSLAN

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
arslan
Emre DOĞRU' Alıntı:

kus sana alısır ancak konusma olayı konusunda yem kırmaya baslamıs kus alıcaksın.. ama konusması o kadar da onemlı deıl bnm kus konusuor kafa sısırıor :D cicikus, babacık, ıslık fln lamba kapamadan susmuyor.. ama konusturcam dersen yem kırmaya yenı baslamıs kus alıcan ama pat dıe konusmaz cok cok cok tekrarla aynı kelıme solıcen ve sadece sen ılgılencen kusla 2-3 ay boyunca.. aile ortamıysa konusması gene zor... hee söle bı durumda var her kus konusmaz sansına potansıyelı olan kus olcak... benım 4. kusum bu.. ama kuslarımın hıcbırını konusmuor dıe geri vermedım...

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
kuşunuz tüye girmiş. stresli bir dönemde. bunun da bilincinde olun eğitime almadan önce

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Hevesinizi kırmak istemem ama yavru kuşu eğitmekle bu kuşu eğitmek arasında dünya fark olacaktır ve sizi çok uğraştıracaktır. Eğer siz eğitmek istiyorsanız size yem kırmaya yeni başlamış 40 - 50 gün arası bir erkek yavru gerekli...

apocal

Yeni Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
dogru
Soner DURMUŞ' Alıntı:
kuşunuz tüye girmiş. stresli bir dönemde. bunun da bilincinde olun eğitime almadan önce
ne tavsiye edersiniz peki bu durumda

bu arada cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar