Bekir hocam çıkar birgün inşallah...Bekir ÇOLAK' Alıntı:aah ah ben istanbulda olacamda gidip eminönünden alacam sitede birsürü istanbul üreticisi abimiz var mükemmel kuşları var keşke siteden biraz araştırıp alsaydın üstad.keşke istanbula tayinim çıksa![]()
Hevesinizi kırmak istemem ama yavru kuşu eğitmekle bu kuşu eğitmek arasında dünya fark olacaktır ve sizi çok uğraştıracaktır. Eğer siz eğitmek istiyorsanız size yem kırmaya yeni başlamış 40 - 50 gün arası bir erkek yavru gerekli...Emre DOĞRU' Alıntı:valla haklısın üstad zaten aldıktan sonra dank etti,şimdiki aklım olsa direk burdan alırdım
ama maşallah bu baya büyükmüş be,bide yavru diye aldık
yav konuşmazsa alışmazsa çok üzülücem valla, kerataya kıyamamda geri götürmeyeyim dimi
hergün yoğun mesai bekliyor beni desenize![]()
Emre DOĞRU' Alıntı:valla haklısın üstad zaten aldıktan sonra dank etti,şimdiki aklım olsa direk burdan alırdım
ama maşallah bu baya büyükmüş be,bide yavru diye aldık
yav konuşmazsa alışmazsa çok üzülücem valla, kerataya kıyamamda geri götürmeyeyim dimi
hergün yoğun mesai bekliyor beni desenize![]()
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:Hevesinizi kırmak istemem ama yavru kuşu eğitmekle bu kuşu eğitmek arasında dünya fark olacaktır ve sizi çok uğraştıracaktır. Eğer siz eğitmek istiyorsanız size yem kırmaya yeni başlamış 40 - 50 gün arası bir erkek yavru gerekli...
ne tavsiye edersiniz peki bu durumdaSoner DURMUŞ' Alıntı:kuşunuz tüye girmiş. stresli bir dönemde. bunun da bilincinde olun eğitime almadan önce