blackdevil41
Uzman Üyemiz
o dişiEmrah ÖZTÜRK' Alıntı:En baştaki resimde mavi renk olan erke dişi ney abi _? benim erkeğin aynısı kanatlarındaki sazlar bile aynı![]()
o dişiEmrah ÖZTÜRK' Alıntı:En baştaki resimde mavi renk olan erke dişi ney abi _? benim erkeğin aynısı kanatlarındaki sazlar bile aynı![]()
yalçınbey bu iş sizin sanmanızla olmuyor kesin birşey söyleyin bizde öğrenelim yoksa sanmaya devam edeceğizYalçın IŞIK' Alıntı:sanırım kuşlar rainbow değiller, sarıyüzlü.
+1Murat AŞKIN' Alıntı:Maşallah Allah Nazardan Korusun.
sabrina kaiser ünlü bir rainbow üreticisi vay be demekki bizi kandırdı rainbow diye bu kuşlar onun kanlarıHilmi AKYILDIZ' Alıntı:yalçınbey bu iş sizin sanmanızla olmuyor kesin birşey söyleyin bizde öğrenelim yoksa sanmaya devam edeceğiz
Okan bey; sarı kuş lutino değil siyah göz çift faktör yani yavruları spangle çıkabilir. ve kan meselesi var kuşta ağır bir rainbow kanı var ise ki hilmi abi öyle yavrular alıdığına göre var verdiği yavrularda rainbow çıkabilir ki zaten hilmi abi satılık çiftler diye satmıyor sadece resim paylaşıyor.o kuştan çıkacaklar ekseri spange alt desenlei rainbowlar verebilir, tabiki illaki bir kaç tanede cramio veya kendisi gibi yavru verir, kan meselesi her şeyi değiştirir.Okan EKUKLU' Alıntı:Kimsenin kuşunu karalama amacım yok...
Sonuçta başlık Raibow Çiftlerim diye açılmış...
Bana göre her iki dişide rainbow deil...
Sarı dişide benim göremediğim renkler varsa hatamız affola...
Hee Kuşların hepsi 1. ve 2. resimdeki erkek gibi olsaydı veya Haydar Abinin veya Hilmi Abinin imza kısmındaki fotolardaki gibi olsa eyvallah hiçbir sözüm olmazdı...
Bu arada yanlış bilgiye sahipsemde doğrusunu bilen düzeltsin yanlışımı...