YENİ SALMALARIM

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Hepinize teşekkür ediyoum arkadaşlar. İnşallah sizlerin de hayalleriniz gerçekleşir.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
mehmet bey salmaya kuşları atarken bir defada atın.sonradan 1 veya 2 çift atarsanız.kafanız ağrır.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Yavaş yavaş çıkan yavrularımı koyuyorum. Dışardan kuş almıyacağım. Orda büyümüş orda gelişmiş kuş daha verimli olur diye düşünüyorum.

chapl

Yeni Üyemiz
merdiven altı üretimhane olmuş :)
Allah bol bol yavru almayı nasip etsin inşallah.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Yavaş yavaş çıkan yavrularımı koyuyorum. Dışardan kuş almıyacağım. Orda büyümüş orda gelişmiş kuş daha verimli olur diye düşünüyorum.
abi geröekten haklısın ne hikmetse, (benim düşüncem yavru aldığı nefesten tut yediği yemi suyu alışkanlığının devam ettiğinden gibi geliyor) kimden alırsan al kendi yavrun gibi olmuyor dışarıdan aldığın yavru 6-8 aylık oluyor daha erişkinliğe ulaşamıyor kendi yavrun 2-3 aylıkken bile belli ediyor kendisini

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
ya anlamadığım bir durum var mehmet abi sen bu konuyu ağustos 2010 da açmışsın orada yavaş yavaş kuşları atıcam içine demişsin aynı yorumu bugünde yapmışsın 6 ay olmuşmu o zaman nasıl yani :eek: ???

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
cihan aytan' Alıntı:
ya anlamadığım bir durum var mehmet abi sen bu konuyu ağustos 2010 da açmışsın orada yavaş yavaş kuşları atıcam içine demişsin aynı yorumu bugünde yapmışsın 6 ay olmuşmu o zaman nasıl yani :eek: ???
salmanın kapısını kapatmadı ise salma dolmamıştır :)

mehmet abi ince ince gidiyor seçerek atıyor galiba.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
cihan aytan' Alıntı:
O zaman yapım aşaması daha devam ediyordu. Ağustosun ortalarına doğru yeme yeni düşmüş yavrulardan başladım. 4 ay sonra tek tük yumurtlamaya başladılar. biliyorsun yumurtlama ile yuvadan ayrılma 2 ayı biraz geçiyor. Cihan ben inan sorunu anlamadım. Çok erken mi doldurmaya başlamışım yoksa geçmi olmuş, yada sizin matematiğe bedenci mi giriyordu :)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ömer adam' Alıntı:
salmanın kapısını kapatmadı ise salma dolmamıştır :)

mehmet abi ince ince gidiyor seçerek atıyor galiba.
Yok çıkanı attım. 1 tane bir arkadaşa verdim, 5. yavruyu bu gün attım diğer salmaya.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mehmet Kıdır' Alıntı:
O zaman yapım aşaması daha devam ediyordu. Ağustosun ortalarına doğru yeme yeni düşmüş yavrulardan başladım. 4 ay sonra tek tük yumurtlamaya başladılar. biliyorsun yumurtlama ile yuvadan ayrılma 2 ayı biraz geçiyor. Cihan ben inan sorunu anlamadım. Çok erken mi doldurmaya başlamışım yoksa geçmi olmuş, yada sizin matematiğe bedenci mi giriyordu :)
anlamışsın abi yoksa cevap veremazdin
matematik konusuna gelince ozamanlarki ilk alfabede a ile b yi çarpıştırmaya başlayan polinomlarına ayırttan matematik hocam şimdi kocaeli milli eğitim müdürü

beden eğitimi hocamızda milli güreşçi şampiyondu

herneyse haklısınız zamanlamayı düşünememiş olabilrim çünkü ilk konunuzun yorumunda yeme yeni düşmüş yavru atacağınızı belirtmemiştiniz ben ağustosda elinizde hazır damızlık vasfında kuşlar olduğunu düşünerek kafamı karıştırdım herhalde

sizin hangi dersinize hangi hoca giriyordu mehmet abi :)

insan insanın aynasıdır gönüldensin gerisini boşver gitsin

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Benim matematik hocam çok pis uçar tekme atardı, 2 metreden zıpladığı atağını, 3 kişiden 2 sini devirerek devam ederdi, istersen öğrenme matematiği. :)

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
ustalar daha iyi bilir ama benim çevremden duyduğum salmada dişiler arasında yavru kıskanıp yuva bozma yavruları öldürme çok oluyormuş ben kafeste üretim taraftarıyım