Yeni Üretim Hanem Çekostavak Ve Jumbo (Ümit BAY)

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
İstanbul Halkalıdaki Üretimhaneme Siz Değerli Dostlarımı Her Zaman Beklerim . Şu An İçin Çekostavak Ve Jumbo Üretimi Yapıyorum Hemen Hemen Takımların Çoğu Kendi Yavrularım.Yakın Zamanda İspinoz Üretiminede Geçmeyi düşünüyorum Saygılar İyi Forumlar

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kardeşim  hayırlısı olsun...  o halde ne diyoruz durmak  yok  üretime devam :)  bir gün çayını içmeye geliriz inşALLAH

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Karahan UZUN.' Alıntı:
kardeşim  hayırlısı olsun...  o halde ne diyoruz durmak  yok  üretime devam :)  bir gün çayını içmeye geliriz inşALLAH
Karahan Bey Herzaman Beklerim Başımın Üstünde Yeriniz Var Ne Demek

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
MAsallah kardesim hayırlı üretimler
Behsat abi sana çok çok teşekkür ederim resimlerde gördüğün 16 lı set var boş  ispinozlara orada bakacagım  herşey hazır seni bekliyorum:) İlgin ve alakan için dürüstlüğün içinde buradan sana çok çok teşekküür ediyorum.:D

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ümit BAY' Alıntı:
Behsat abi sana çok çok teşekkür ederim resimlerde gördüğün 16 lı set var boş  ispinozlara orada bakacagım  herşey hazır seni bekliyorum:) İlgin ve alakan için dürüstlüğün içinde buradan sana çok çok teşekküür ediyorum.:D
Güzel yorumun icin ben tsk ederim kardesim.. Dürüstlük en büyük hazinedir işini düzgün ve dürüstce yapmayan insanlar 2 adım yol ilerleyemezler ve sevenleri olmaz.. umarım ki kuscu camiasında hickimse dürüstlügünden ödün vermez.. kuslarını turgut abinin yavrularıda yeme düşünce beraber gondercem kardesim.. biraz sabır (erdemlerin en güzeli ) hayırlı olsun simdiden..

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Konuyu Düzenleyemedim  Yazmayı Unutmuşum Üretim Haneyi Serkan Kucukten Devraldım