İstanbul Halkalıdaki Üretimhaneme Siz Değerli Dostlarımı Her Zaman Beklerim . Şu An İçin Çekostavak Ve Jumbo Üretimi Yapıyorum Hemen Hemen Takımların Çoğu Kendi Yavrularım.Yakın Zamanda İspinoz Üretiminede Geçmeyi düşünüyorum Saygılar İyi Forumlar
Karahan Bey Herzaman Beklerim Başımın Üstünde Yeriniz Var Ne DemekKarahan UZUN.' Alıntı:kardeşim hayırlısı olsun... o halde ne diyoruz durmak yok üretime devambir gün çayını içmeye geliriz inşALLAH
Teşekkür EderimÇağrı SİPAHİ' Alıntı:Hay Maşallah çok güzeller
Teşekkür EderimHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler kardeşim
saolasın iyi dileklerin içinRonay AYKOÇ' Alıntı:Maşallah hayırlı üretimler hocam.
Teşekkürler Çağrı BeyÇağrı SİPAHİ' Alıntı:Hay Maşallah çok güzeller
Behsat abi sana çok çok teşekkür ederim resimlerde gördüğün 16 lı set var boş ispinozlara orada bakacagım herşey hazır seni bekliyorumBehsat TİĞİZ' Alıntı:MAsallah kardesim hayırlı üretimler
Güzel yorumun icin ben tsk ederim kardesim.. Dürüstlük en büyük hazinedir işini düzgün ve dürüstce yapmayan insanlar 2 adım yol ilerleyemezler ve sevenleri olmaz.. umarım ki kuscu camiasında hickimse dürüstlügünden ödün vermez.. kuslarını turgut abinin yavrularıda yeme düşünce beraber gondercem kardesim.. biraz sabır (erdemlerin en güzeli ) hayırlı olsun simdiden..Ümit BAY' Alıntı:Behsat abi sana çok çok teşekkür ederim resimlerde gördüğün 16 lı set var boş ispinozlara orada bakacagım herşey hazır seni bekliyorumİlgin ve alakan için dürüstlüğün içinde buradan sana çok çok teşekküür ediyorum.
![]()
Yasin YILMAZ..' Alıntı:maşallah hayırlı üretimler
Her zaman kardeşim buyurunBerk KIRCI' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Bende halkalıda oturuyorum gelip görmek isterim