volkan zenler
Üyemiz
ERMAN BEY ELİNE SAGLIK MAŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ
NİĞDEYE GELDİM Mİ SİZİNLE TANIŞMAK İSTERİM HAYIRLI BOL ÜRETİMLER
teşekkür ederim. geldiğiniz zaman haberleşelim herzaman beklerim hepimize bol üretimler inşallah.Volkan ZENLER' Alıntı:ERMAN BEY ELİNE SAGLIK MAŞALLAH ÇOK GÜZEL OLMUŞ
Estağfirullah kardeşim . Elinden geleni yapmışsın güzel olmuş... İleride dahada güzelleri olur inşallah.Erman SAYIN' Alıntı:eyvallah teşekkür ettim Habil abi gözüne takılan eksik varmı varsa düzeltim hemen. lakin sen salma işinin ustasısınbu arada yardımların için teşekkür ederim abi... alkisd
tamam abi bende düşünmüştüm önlerine tünek koymayı zaten. tek tünek o şekilde tahta diğerleri normal daldan yaptım resimdeki gibiHabil TANTA' Alıntı:Estağfirullah kardeşim . Elinden geleni yapmışsın güzel olmuş... İleride dahada güzelleri olur inşallah.
Erman 4 sıra yuvalık yapmıssın yukarı doğru yuvalıkların önondeki tünek hizlarından 40-50 cm ilersine 4 adet aynı hizada tünekler koy duvardan duvara. tüneklerin resimde kare seklinde heralde. bunlar zamanla hayvanların ayaklarını rahatsız edebilir birde eşleşirken tam dölleme olayı olmaz dişi ayklarını yere tam sağlam basamadığında daha ince ve yuvarlak sekilli dal veya hazır ahşap tünek kullanırsan dahada iyi olur inşallah.