YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ÜSTATLAR

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
ARKADAŞLAR BUNLARDA BENİM ÇİFTLERİM YORUMLARINIZLA YOL GÖSTERİRSENİZ SEVİNİRİM

Arkadaşlar bunları petshoptan çift diye aldım daha önce yavru alındığını söyledi

Arkadaşlar bunlarda kendim takip ederek çift yaptım erkek bende daha önce vardı evcil ve konuşuyordu dişiyi sonradan aldım.

Son olarakta arkadaşlar  üstatlar bu çiftide ankaradan aldım yaklaşık 4 ay önce dişiden daha önce 2 ağız yavru alınmış .

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
EVET ARKADAŞLARINDA DİKKATİNDEN KAÇMAMIŞ, BİRİNCİ TAKIMIN ERKEĞİNDE MANTAR VAR. BİRAN ÖNCE TEDAVİ EDİLMESİ LAZIM

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
1.tkmın erkeğinde mantar gözlemledim.tedavisi ise vazelin ile çözümlenebiliyor.3 gün boyunca aynı saatlerde gaga ve ayaklarına vazelin sürülmelidir geçmiş olsun tkmlar güzel maaşallah

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
1. resimdeki çift:  mantar var tedaviye başlayın dişiyi yalnız bir yere alın aynı tedaviyi onada uygulayın muhtemelen dişidede az olsada vardı

2. resimdeki çift: Maşallahı var ele alışkın erkek zor çifte gelir derler ama denemen lazım, konuşan kuştan yavru alan çok (bende dahil)

3. resimdeki çift: Bana ikiside dişi gibi geldi , şu erkeğin yakından bi ceresini çekermisin belkide hormon bozukluğudur veya resim aldatmışta olabilir..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ömer ADAM' Alıntı:
1. resimdeki çift:  mantar var tedaviye başlayın dişiyi yalnız bir yere alın aynı tedaviyi onada uygulayın muhtemelen dişidede az olsada vardı

2. resimdeki çift: Maşallahı var ele alışkın erkek zor çifte gelir derler ama denemen lazım, konuşan kuştan yavru alan çok (bende dahil)

3. resimdeki çift: Bana ikiside dişi gibi geldi , şu erkeğin yakından bi ceresini çekermisin belkide hormon bozukluğudur veya resim aldatmışta olabilir..
aynen Katılıyorum

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
1.resimde yeşil erkekte gagada ve ayaklarda mantar var, hemen tedaviye başlamalısın...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin fakat arkadaşların yorumları doğru mantar tedavisine gecikmeden başlayın ayrıca 3. çift dediğiniz kuşların ikiside dişi hayırlı üretimler dilerim