Yumurta Yeme ve Aşırı Kızgınlığa Çözüm.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Piyasada bu konu için şöyle bir ürün mevcut. Ancak Melisa otunu demleyip muhabbetlerimize içirdiğimizde de  aynı sonucu elde edebileceğimizi düşünüyorum. Çünki stresi giderip sakinleştirici etkisini denedim ve olumlu sonuç aldım. Lakin şu anda yumurtalı ve yumurtasını atan/kıran/yiyen bir çiftim olmadığından bunu deneyemedim.

Vitakraft Vita Med Anti-Trieb Kuşlar İçin Sakinleştirici 20 Gr

Kuşların; aşırı kızgınlık,aşırı yumurtlama,agresif davranışlar ve saldırganlık durumlarında sakinleşmelerini sağlayan yem ilavesidir.
Çok etkili yatıştırıcı etkiye sahiptir.
Yem taneleri içerisine yerleştirelen yatıştırıcı moleküller sayesinde artık yuvalarda yavru ölümleri ve
Aşırı kızgınlık nedeni ile kuşlarda yumurta yeme problemine son.

http://www.petsatis.com/?urun-7282-Vitakraft-Vita-Med-Anti-Trieb-Kuslar-icin-Sakinlestirici-20-Gr.html

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ARKADAŞLAR BEN BUTÜR ÜRÜNLERE KARŞIYIM.KUŞU KIZIŞTIRIP DENGESİZ BESLENME YAPANDA,KUŞU STRESE SOKANDA BAKICISININ ONA UYGULADIĞI BAKIM VE DAVRANIŞTIR.BU TÜR DURUMLARDA BENCE SALMAYA ATIP SALMADA DİNLENDİRME YOLUNA GİTMEK DAHA MANTIKLIDIR.

F

fenerbahçeli

Guest
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN BUTÜR ÜRÜNLERE KARŞIYIM.KUŞU KIZIŞTIRIP DENGESİZ BESLENME YAPANDA,KUŞU STRESE SOKANDA BAKICISININ ONA UYGULADIĞI BAKIM VE DAVRANIŞTIR.BU TÜR DURUMLARDA BENCE SALMAYA ATIP SALMADA DİNLENDİRME YOLUNA GİTMEK DAHA MANTIKLIDIR.
bencede en doğrusu doğal olarak üretim yapmak

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
Süper

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Kimyasala bende karşıyım.
Bunun yerine mamalarına az bi şey mavi haşhaş atın daha faydalı olur kalıntı yok bi şey yok. yalnız çok verirsen kuşlar hafiften sarhoş olur o kadar :)