2. Üretimhanemi tamamladım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Çok para getirmezmi
bazen gelen paranın hesabını  şaşırıyorum

ayda yirmibin tl hatta bazen otuzbin tl ye bile çıkıyor
gelen arpaları bazen repoda,bazen  altın alarak,bazende borsadada oynuyorum,

kafam estiğinde dolara yönleniyorum,bazende at yarışı oynayıp gelen arpaları çoğaltmaya çalışıyorum
o yüzdende kuşlarım sağolsun diyorum iyi cins kuşlar güzel kazandırıyor herkese tafsiye ediyorum muhabbet yetiştirin diye

taner arslan

Takipçi Üyemiz
Adı
taner
Soyadı
arslan
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel olmuş,Allah bol yavru almayı nasip etsin inşallah.........

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
Selahattın abı cıdden maşallah zaten gelip görmustuk allah razı olsun kapılarını bıze acmıstın ortam ve icerisi super yanlız ustteki yorumun super

Çok para getirmezmi

kafam estiğinde dolara yönleniyorum,bazende at yarışı oynayıp gelen arpaları çoğaltmaya çalışıyorum
o yüzdende kuşlarım sağolsun diyorum iyi cins kuşlar güzel kazandırıyor herkese tafsiye ediyorum muhabbet yetiştirin diye

bu yorum işte buarada bu bahsettıgın kazanclarda ve yaptıgın yatırımlarda ciddimiydin:)

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Çok para getirmezmi

ARADA BİZE TAKVİYE ÇIKIYON ONLARI UNUTMUŞSUN ABİ :D :D :D :D :D

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
Selahattin Abi bu üretimhaneye bakmaya tek başınıza nasıl güç yetiriyorsunuz, çok merak ettim.500 çift, az değil.10 kişinin ancak bakabileceği kadar büyük bir üretimhaneye sahipsiniz.
ben düşünüyorum da sizinki gibi üretimhanem olsa 500 çift kuşum olsa tek başıma mümkün değil bakamam.sizin maşallahınız var.

Ögür ATEŞ

Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
ATEŞ
500 takıma tek basına bakmak zaten ımkansız gıbı bırsey selahattın abınınde bu konuda yardımcıları var zaten;)

ikbal

Üyemiz
Adı
ikbal
Soyadı
kahraman
41kere Maşallah.tüyleri kadar yavru alırsın abi inşallah...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
M.Yasin ÖZCAN' Alıntı:
Selahattin Abi bu üretimhaneye bakmaya tek başınıza nasıl güç yetiriyorsunuz, çok merak ettim.500 çift, az değil.10 kişinin ancak bakabileceği kadar büyük bir üretimhaneye sahipsiniz.
ben düşünüyorum da sizinki gibi üretimhanem olsa 500 çift kuşum olsa tek başıma mümkün değil bakamam.sizin maşallahınız var.
2 kişi çalışan arkadaş var ayrıca 500 takım kafes var ama 200 takım kuş var ötekileri doldurmaya fırsat vermiyorlar ama yakında dolacaklar inşAllah

myasin

Takipçi Üyemiz
Adı
Yasin
Soyadı
ÖZCAN
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
2 kişi çalışan arkadaş var ayrıca 500 takım kafes var ama 200 takım kuş var ötekileri doldurmaya fırsat vermiyorlar ama yakında dolacaklar inşAllah
Ben de tek başınıza yaptığınızı düşünerek şaşırmıştım.
inşallah en kısa zamanda 500 kafesi de doldurursunuz 500 takım kuşunuz olur Selahattin abi.hatta daha da fazla olsun 1000 takım 1500 takım olsun :)
yedikleri yem kadar yavru alırsanız neden olmasın.

eteamsah

Üyemiz
Adı
Tayfun
Soyadı
Karahan
Selahattin abi merak ettim. Kafesin önündeki yaylar ne işe yarar?

ferhat2000

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
KAYA
ÜRETİMHANEN ŞAHANE OLMUŞ ABİ
BEN MİMARİ AÇIDAN BAKIYORUM VE ŞUNU SÖYLÜYORUM!!
BU ALANA  DAHA FAZLA KUŞ SIĞDIRABİLİRDİN BENCE (Kİ SEN EN İYİSİNİ BİLİRSİN)
BUNU SADECE KAFESLERİN TASARIMI İLE OYNAYARAK YAPABİLİRDİN
AYRICA KULLANDIGIN MALZEME KONTRAPLAK DİMİ EĞER ÖYLEYSE?

KONTRAPLAK: 1-2 MM KALINLIĞINDAKİ AHŞAP KAPLAMALRIN ÜRE FORMALDEHİT TUTKALLARIYLA ÜSTÜSTE YAPIŞTIRILARAK ELDE EDİLİR ADINDA ANLAŞILACAGI GİBİ ÜRE FORMALDEHİTİN İÇİNDE ASLI ZEHİR OLAN ÜRE BULUNUR BUDA KUŞLARA ZARARLI Bİ MADDEDİR SOLUNUM YOLUYLA BİLE ZARAR VEREBİLİR.....KEŞKE KOYU RENKLİ BİR LAMİNE MDF KULLANSAYDIN OZAMAN KEMİREMEZ VE BU ETKİYE MARUZ KALMAZLARDI...SAYGILAR