serkan cakiroglu
Üyemiz
- Adı
- serkan
- Soyadı
- cakiroglu
allah nazardan saklasın hem seni hemde bizi bol yavrular almanı dilerim saygılar
ben salmadan vazgeçip kafes sistemine dönüyorum.kuşlar çoğaldıkça problemler artıyor.sitede ustaların yazıları ve tavsiyeleriyle bu kararı aldımatilla' Alıntı:maşallah çok güzel ah bende bir salma yapabilsem kafeste olmuyo artık bu iiş sıkılım temizleemmektn ve her yeni çift için bir kafes almaktan .
biraz kavlama olmuş ama rutubet yokCoşkun Özdemir' Alıntı:Resimlerde dikkatimi çekti: Duvarlarda kavlamalar var. Boruların geçtiği kısımda. Sanki rutubet den dolayı gibi geldi. Eğer öylese kuşlarınız etkilenebilir. Sıcaklık derecesi kaç kuşların bulundugu ortamın. Buna dikkat ediyormusunuz.
Bu arada allah daha çok yavru vermeyi nasip etsin. Kolay gelsin.
Görünen yüzü o, aslında çok daha zor. Kafeslerin uygunsa temizlik daha kolay. Bir şu konuya gözat derim.ahmeterol' Alıntı:Ben de salmaya dönmeyi düşünüyordum. Kafes çok yorucu oluyor. 10 çift halinde ayrı ayrı salmalar yapmayı düşünüyordum. kafes temizliği zorluyor. Yavru ölümleri kafeslerde de oluyor. Bazı çiftler yavrularını sonuna kadar büyütüyor. Deneyip göreceğim hayırlısı diyorum...
ahmeterol' Alıntı:Ben de salmaya dönmeyi düşünüyordum. Kafes çok yorucu oluyor. 10 çift halinde ayrı ayrı salmalar yapmayı düşünüyordum. kafes temizliği zorluyor. Yavru ölümleri kafeslerde de oluyor. Bazı çiftler yavrularını sonuna kadar büyütüyor. Deneyip göreceğim hayırlısı diyorum...