Amatör Üretimhanem

Adı
serkan
Soyadı
cakiroglu
allah nazardan saklasın hem seni hemde bizi bol yavrular almanı dilerim saygılar

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
GEÇEN DİKATİMİ ÇEKMEMİŞ ALBİNONUN YAVRU BAKIMI NASIL BENDE ÜÇ DİŞİVAR  BEN PEK MEMNUN DEĞİLİM

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
maşallah çok güzel ah bende bir salma yapabilsem kafeste olmuyo artık bu iiş sıkılım temizleemmektn ve her yeni çift için bir kafes almaktan .

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Resimlerde dikkatimi çekti: Duvarlarda kavlamalar var. Boruların geçtiği kısımda. Sanki rutubet den dolayı gibi geldi. Eğer öylese kuşlarınız etkilenebilir. Sıcaklık derecesi kaç kuşların bulundugu ortamın. Buna dikkat ediyormusunuz.

Bu arada allah daha çok yavru vermeyi nasip etsin. Kolay gelsin.

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
atilla' Alıntı:
maşallah çok güzel ah bende bir salma yapabilsem kafeste olmuyo artık bu iiş sıkılım temizleemmektn ve her yeni çift için bir kafes almaktan .
ben salmadan vazgeçip kafes sistemine dönüyorum.kuşlar çoğaldıkça problemler artıyor.sitede ustaların yazıları ve tavsiyeleriyle bu kararı aldım
4 katlı box kafes yaptırıyorum.salmaya geçmenizi tavsiye etmiyorum
evet çok çabuk çiftleşme oluyor ama zorluklarıda fazla

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Resimlerde dikkatimi çekti: Duvarlarda kavlamalar var. Boruların geçtiği kısımda. Sanki rutubet den dolayı gibi geldi. Eğer öylese kuşlarınız etkilenebilir. Sıcaklık derecesi kaç kuşların bulundugu ortamın. Buna dikkat ediyormusunuz.

Bu arada allah daha çok yavru vermeyi nasip etsin. Kolay gelsin.
biraz kavlama olmuş ama rutubet yok
ısıtma yapmıyorum ama şart çok yavru kaybettim hergün 1-2 yavru kaybediyorum
30 yavrudan 22 tane kaldı.10 gün içinde kafes sistemine geçer geçmez ısıtma işini halledeceğim

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Kafese geçerken yapım aşamalarınıda fotolarsan memnun oluruz.

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Ben de salmaya dönmeyi düşünüyordum. Kafes çok yorucu oluyor. 10 çift halinde ayrı ayrı salmalar yapmayı düşünüyordum. kafes temizliği zorluyor. Yavru ölümleri kafeslerde de oluyor. Bazı çiftler yavrularını sonuna kadar büyütüyor. Deneyip göreceğim hayırlısı diyorum...

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
ahmeterol' Alıntı:
Ben de salmaya dönmeyi düşünüyordum. Kafes çok yorucu oluyor. 10 çift halinde ayrı ayrı salmalar yapmayı düşünüyordum. kafes temizliği zorluyor. Yavru ölümleri kafeslerde de oluyor. Bazı çiftler yavrularını sonuna kadar büyütüyor. Deneyip göreceğim hayırlısı diyorum...
Görünen yüzü o, aslında çok daha zor. Kafeslerin uygunsa temizlik daha kolay. Bir şu konuya gözat derim.
http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,2608.0.html

kapadokya50

Yeni Üyemiz
Adı
tuğrul
Soyadı
başhan
ahmeterol' Alıntı: