A asersoz Uzman Üyemiz Katılım 16 Eyl 2010 Mesajlar 757 Konum afyonkarahisar/başmakçı Adı Abdurrahman Soyadı Ersöz 23 Eyl 2010 #21 ben 75 kg lık ak darı ile 25 kg aspur karıstırdım uygun oldugunu sanıyorum sizcede öğle değil mi ?
F forumfrom Üyemiz Katılım 21 Tem 2010 Mesajlar 25 Konum AYDIN Adı Mehmet Soyadı Kıdır 23 Eyl 2010 #22 asersoz' Alıntı: ben 75 kg lık ak darı ile 25 kg aspur karıstırdım uygun oldugunu sanıyorum sizcede öğle değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Karıştırmanda problem yok, istediğin ölçüde karıştırabilirsin, kuşların seçip seçmeyeceğine bakman lazım, ben olsam biraz daha az karıştırırdım.
asersoz' Alıntı: ben 75 kg lık ak darı ile 25 kg aspur karıstırdım uygun oldugunu sanıyorum sizcede öğle değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Karıştırmanda problem yok, istediğin ölçüde karıştırabilirsin, kuşların seçip seçmeyeceğine bakman lazım, ben olsam biraz daha az karıştırırdım.
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 23 Eyl 2010 #23 Mehmet Kıdır' Alıntı: asersoz' Alıntı: ben 75 kg lık ak darı ile 25 kg aspur karıstırdım uygun oldugunu sanıyorum sizcede öğle değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Karıştırmanda problem yok, istediğin ölçüde karıştırabilirsin, kuşların seçip seçmeyeceğine bakman lazım, ben olsam biraz daha az karıştırırdım. Genişletmek için tıkla ... İzmirde muhabbet kuşu yetiştiricileri genel de İnce yem den (Aspur dan) başka bir şey kullanmaz...
Mehmet Kıdır' Alıntı: asersoz' Alıntı: ben 75 kg lık ak darı ile 25 kg aspur karıstırdım uygun oldugunu sanıyorum sizcede öğle değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Karıştırmanda problem yok, istediğin ölçüde karıştırabilirsin, kuşların seçip seçmeyeceğine bakman lazım, ben olsam biraz daha az karıştırırdım. Genişletmek için tıkla ... İzmirde muhabbet kuşu yetiştiricileri genel de İnce yem den (Aspur dan) başka bir şey kullanmaz...
I ilker Uzman Üyemiz Katılım 12 Mar 2010 Mesajlar 295 Konum MURATLI-TEKİRDAĞ Adı ilker Soyadı ERTÜRK 23 Eyl 2010 #24 Yahyanın dediği gibi kuşu baştan aspura alıştırmışlar sen içine ufak ufak karıştıra karıştıra alıştıra bilirsin zamanla
Yahyanın dediği gibi kuşu baştan aspura alıştırmışlar sen içine ufak ufak karıştıra karıştıra alıştıra bilirsin zamanla