kemal akbulut
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- ww.muhabbetkusuureticileri.com
- Adı
- Kemal
- Soyadı
- Akbulut
Orhan KÜPELİ' Alıntı:bakmayan bilmeyen goremez tebrıkler kemal abı masallah
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:maşaallah .... kemal usta emeğine sağlık
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:üstad ; bir şey göremedik
Kemal AKBULUT' Alıntı:SIRTINDADA SARILIK YAYGIN BIR ŞEKILDE MEVCUT ÇEKEMEDIM SLM
+1111111111Orhan KÜPELİ' Alıntı:bakmayan bilmeyen goremez tebrıkler kemal abı masallah
tek elımle çektım makına tıtredı sılık çıktı o yuzden ınşallah daha ıyı çalışırım ben çalışmayı çok sevıyorum sızler sağolunKemal SOYLU' Alıntı:Kemal abi sen çok yaşa ya
çekemediğin şeyin fotosunumu koydun
)) Abim benim
Kuş güzel ama![]()
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:abi hayırlı olsun gögsünden az çok belli oluyor ben ilk bakışta farkına vardım maşallah abim
Orhan KÜPELİ' Alıntı:bakmayan bilmeyen goremez tebrıkler kemal abı masallah
++1Karahan UZUN.' Alıntı:paylaşım için sağol Kemal abim ama sırttan fotoyuda eklersen seviniriz abi pek başlıkla aynı ilgiyi göremiyor abim...
ANLAYIP GÖRÜYORUZ ÜSTAD ANLATIP GÖRSTERİLDİKTEN SONRA... NE ANLADIN NEYİ GÖRDÜNSAKIN YANLIŞ ANLAMA AMA İNSAN BUNU YAZMADAN DURAMIYOR HANİ SEN ANLADIN BEN ^^ ANLADIM ^^ DA ÖNEMLİ OLAN MİLLETİN ANLAYIP GÖRMESİ BİLMESİ KEMAL ABİYİ BENDE BİLİR SENDE BİLİRSİN AMA BİRAZDA REAL PENCEREDEN BAKMALI... Kİ KEMAL ABİMİN HER YAPTIĞININ SONUNA KADAR BEN ARKADASINDAYIM VE BİLİYORUM Kİ EN KISA SÜREDE DE EKLER SIRT FOTOLARINI...