BIREBIR GERÇEK GORMEDIK DEMEYIN BOYAMA MONTAJLARINDAN BIKTIK

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bakmayan bilmeyen goremez tebrıkler kemal abı masallah

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
paylaşım  için sağol Kemal abim  ama sırttan fotoyuda eklersen seviniriz abi pek başlıkla aynı  ilgiyi göremiyor abim...

ANLAYIP GÖRÜYORUZ ÜSTAD ANLATIP GÖRSTERİLDİKTEN SONRA... NE ANLADIN NEYİ GÖRDÜN  :D SAKIN YANLIŞ ANLAMA AMA İNSAN BUNU YAZMADAN DURAMIYOR HANİ SEN ANLADIN BEN ^^ ANLADIM ^^ DA ÖNEMLİ OLAN MİLLETİN ANLAYIP GÖRMESİ BİLMESİ KEMAL ABİYİ BENDE  BİLİR  SENDE  BİLİRSİN AMA  BİRAZDA REAL PENCEREDEN BAKMALI... Kİ KEMAL ABİMİN HER YAPTIĞININ SONUNA KADAR BEN ARKADASINDAYIM VE BİLİYORUM  Kİ EN KISA  SÜREDE DE EKLER  SIRT FOTOLARINI...
Orhan KÜPELİ' Alıntı:

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
abi hayırlı olsun gögsünden az çok belli oluyor ben ilk bakışta farkına vardım maşallah abim

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SIRTINDADA SARILIK YAYGIN BIR ŞEKILDE MEVCUT ÇEKEMEDIM SLM
:D Kemal abi sen çok yaşa ya :) çekemediğin şeyin fotosunumu koydun :))) Abim benim :)

Kuş güzel ama ;)

amazonia

Uzman Üyemiz
Adı
Bilal
Soyadı
ERDEM
Orhan KÜPELİ' Alıntı:
+1111111111
Usta neredeyse Halfsider neredeyse. ..
Az kalmış bu arada resim açık ve net sırtında ki sarılık görünmeyebilir ancak göğüs ve vücudun diğer bölgelerinde ki yesiller gayet net.
Bu kuş uygun eşleştirme yapılırsa güzel bir kan olur.

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Az biraz da her şeyi ciddiye almayıp biraz da latifeden anlasak keşke tıpkı Kemal abi gibi.

blackwolf

Takipçi Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
ALP
Karahan UZUN.' Alıntı:
paylaşım  için sağol Kemal abim  ama sırttan fotoyuda eklersen seviniriz abi pek başlıkla aynı  ilgiyi göremiyor abim...

ANLAYIP GÖRÜYORUZ ÜSTAD ANLATIP GÖRSTERİLDİKTEN SONRA... NE ANLADIN NEYİ GÖRDÜN  :D SAKIN YANLIŞ ANLAMA AMA İNSAN BUNU YAZMADAN DURAMIYOR HANİ SEN ANLADIN BEN ^^ ANLADIM ^^ DA ÖNEMLİ OLAN MİLLETİN ANLAYIP GÖRMESİ BİLMESİ KEMAL ABİYİ BENDE  BİLİR  SENDE  BİLİRSİN AMA  BİRAZDA REAL PENCEREDEN BAKMALI... Kİ KEMAL ABİMİN HER YAPTIĞININ SONUNA KADAR BEN ARKADASINDAYIM VE BİLİYORUM  Kİ EN KISA  SÜREDE DE EKLER  SIRT FOTOLARINI...
++1