icon_think icon_think icon_thinkilker ERTÜRK' Alıntı:ABİ SEN İŞİNİ BİLİRSİN YALNIZ KAMİLLE BİZE SÖZ VERDİĞİN MANGALI UNUTMA![]()
![]()
![]()
+1Oğuz Koray KESKİN' Alıntı:Allah muhabbetinizi iyice arttırsın, böyle günler kesilmeden devam eder İnşallah...
YAVRUM AHMET SALMAN DEDEM DERDİKİ KUZU GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEME smileki smilekiAhmet SALMAN' Alıntı:Selahattin abinin misafirperverliğini anlatmama gerek yok hepimiz biliyoruz zaten,sağolsun mangal yapmadan göndermem dedi ama bizim zamanımız kalmamıştı malum yolcu yolunda gerek,okadar çok yedikki anca kendime geldim,yanlız lahmacunlar mükemmeldi yapan ustanın eline sağlık,selahattin abiminde kesesine bereket olsun
Sevgili kardeşim inan çok güzel geçti ...Selahattin Abi ile yüzyüze tanışıp konuşmak engin bilgilerinden nasiplenmek ve feyz almak adına ,müthişti... Huzurunuzda kendisinden göstermiş olduğu güleryüz ,misafirperverlik ve iyi niyetleri için çok teşekkür ediyorum ... Ayrıca Yılmaz kardeşim ile de tanıştım o da müthiş sıcakkanlı ve samimi idi .Ona da teşekkürlerimi yolluyorum ... Umarım yakın zamanda kendilerini Bursa da misafir etme şansımız olur... Üretime profesyonel anlamda başlarken bu kadar şanslı olmak güzel... Hatta Bacanağım Hüseyin bile hiç alakası yokken ufak ufak niyetine girdi,bu sıcaklığı görünce... Herkese sağlıklı ve bol üretimler diliyorum ...Coşkun Özdemir' Alıntı:Allah muhabbetinizi artırsın. Haluk Abi bu gezi inşallah istediğin gibi geçmiştir. Ahmet Abimde her zaman ki gibi karizma.Selahattin Abideyede maşallah ne güzel misafirlik ediyor. Çok babacan bir insansın. Telefonda sağolsun selamını Ahmet Abi söyledi. Darısı artık Bursa'ya geldiğinde görüşmek üzere...
Süpersin abi smileki smileki smilekiSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:YAVRUM AHMET SALMAN DEDEM DERDİKİ KUZU GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEME smileki smileki