Bursalılar Misafirimizdi

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Güzel dostluklar kurmuşsunuz tebrik ederim. Bu arada yemek yediğiniz mekanın sahibini gerçekten kutlamak lazım. (Duvardaki yazıları kastediyorum.)

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
bu tür ziyaretler insanın neşesini arttırıyor,ziyaret edilen üretimhaneyi şereflendiriyor.Allah muhabbetinizi arttırsın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Güzel kareler Allah muhabbetinizi arttırsın

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Selahattin abinin misafirperverliğini anlatmama gerek yok hepimiz biliyoruz zaten,sağolsun mangal yapmadan göndermem dedi ama bizim zamanımız kalmamıştı malum yolcu yolunda gerek,okadar çok yedikki anca kendime geldim,yanlız lahmacunlar mükemmeldi yapan ustanın eline sağlık,selahattin abiminde kesesine bereket olsun

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Ahmet SALMAN' Alıntı:
Selahattin abinin misafirperverliğini anlatmama gerek yok hepimiz biliyoruz zaten,sağolsun mangal yapmadan göndermem dedi ama bizim zamanımız kalmamıştı malum yolcu yolunda gerek,okadar çok yedikki anca kendime geldim,yanlız lahmacunlar mükemmeldi yapan ustanın eline sağlık,selahattin abiminde kesesine bereket olsun
YAVRUM AHMET SALMAN DEDEM DERDİKİ KUZU GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEME smileki smileki

Haluk Peker

Üyemiz
Adı
Haluk
Soyadı
Peker
Coşkun Özdemir' Alıntı:
Allah muhabbetinizi artırsın. Haluk Abi bu gezi inşallah istediğin gibi geçmiştir. Ahmet Abimde her zaman ki gibi karizma.  ;) Selahattin Abideyede maşallah ne güzel misafirlik ediyor. Çok babacan bir insansın. Telefonda sağolsun selamını Ahmet Abi söyledi. Darısı artık Bursa'ya geldiğinde görüşmek üzere...
Sevgili kardeşim inan çok güzel geçti ...Selahattin Abi ile yüzyüze tanışıp konuşmak engin bilgilerinden nasiplenmek ve feyz almak adına ,müthişti...  Huzurunuzda kendisinden göstermiş olduğu güleryüz ,misafirperverlik ve iyi niyetleri için çok teşekkür ediyorum ... Ayrıca Yılmaz kardeşim ile de tanıştım o da müthiş sıcakkanlı ve samimi idi .Ona da teşekkürlerimi yolluyorum ... Umarım yakın zamanda kendilerini Bursa da misafir etme şansımız olur... Üretime profesyonel anlamda başlarken bu kadar şanslı olmak güzel... Hatta Bacanağım Hüseyin bile hiç alakası yokken ufak ufak niyetine girdi,bu sıcaklığı görünce... Herkese sağlıklı ve bol üretimler diliyorum ...

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
YAVRUM AHMET SALMAN DEDEM DERDİKİ KUZU GELECEK YERDEN TAVUĞU ESİRGEME smileki smileki
Süpersin abi smileki smileki smileki

Allah için Ahmet Abimin elide boldur,düşünceli ve iyi bir misafirperverdir. Onunda hakkını yemiyeyim...

Bu arada ben bu aralar yoğunum o yüzden gelemedim. Nasip artık szi geldiğinizde sizi ağırlamak abi...

Haluk Peker

Üyemiz
Adı
Haluk
Soyadı
Peker
Sevgili Selahattin Abicim ...Buradan bir kez daha teşekkür etmek lazım ki, o güleryüzün ve cömertliğin ile bir kez daha ustalığın, bilgiyle değil bilgelikle alakalı olduğunu ,gösterdin bize... Umarım yakın zamanda bizlerde seni burada misafir etme şansını yakalarız... Lahmacunların her biri kuzu tandır değerindeydi ... Ayrıca yapan ustanın da sağladığı lezzet muhteşemdi ... onun da ellerine sağlık ...