spectacular_iey
Uzman Üyemiz
Habil TANTA' Alıntı:evet ... onların daha sonraki yavruları her zaman farklı türlerde çıkıyor...
Habil TANTA' Alıntı:evet ... onların daha sonraki yavruları her zaman farklı türlerde çıkıyor...
Abdullah YILMAZ' Alıntı:Bir şey eklemek isterim özellikle black face faktörü genelde dişilerde meydana çıkar aynı bir hastalığın dişi bazı hastalıklarında erkekleri enfekte ettiği gibi bu özellikde dişilerde görülüyor erkeklerde çok güüzel taşıyıcı oluyor belki üstüne gidilse sürekli genetik arıtma çaprazlama ile erkeklerinde siyah yüzlüleri çıkarılabilir son zamanlarda albino lutino ve fallowlarında erkeklerinin çoğaldığı gibi...
Allah utandırmasın... kıvırcıkların resimlerini paylaşın görelim nasıllar şekerler.Abdullah YILMAZ' Alıntı:hangi kuşun yavrusu olduğunu biliyorsanız aynı kandan bir kuşla kırın yetişkin olduğunda muhtemelen çoğalır bendede yarım kıvırcıklar var full kıvırcık yanı feather duster dediğimiz olayı meydana cıkartmaya calısıyorum paçalı ve tepelileri Allah nasip etti bu dönem yavrularımı aldım büyümekteler tam kıvırcıgı cıkarttıgım vakıt o zaman daha bir güzel olacak ..
ARTIK 2 YARIM = BİR TAM İDARE EDCEĞİZ.... selamlar saygılar byeAbdullah YILMAZ' Alıntı:bu arada bir şey yarım olduğu zaman benim pek hoşuma gitmiyor.
teşekkürler şimdi bildim...Abdullah YILMAZ' Alıntı:
ŞU ADA NE DURUMDA BİLMİYORUM ÇOK SEVDİĞİM BİR DOSTUMA VERMİŞTİM.R.Efekan ALTUN.' Alıntı:abi kuş şu an ne durumda foto çekebilir misin çok merak ediyorum
Çetin KAYA' Alıntı:güzel gözler nazar degmesin Maşallah..