Cennet papağanı gibi gözleri***(Habil TNT)

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
Bir şey eklemek isterim özellikle black face faktörü genelde dişilerde meydana çıkar aynı bir hastalığın dişi bazı hastalıklarında erkekleri enfekte ettiği gibi bu özellikde dişilerde görülüyor erkeklerde çok güüzel taşıyıcı oluyor belki üstüne gidilse sürekli genetik arıtma çaprazlama ile erkeklerinde siyah yüzlüleri çıkarılabilir son zamanlarda albino lutino ve fallowlarında erkeklerinin çoğaldığı gibi...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
Bir şey eklemek isterim özellikle black face faktörü genelde dişilerde meydana çıkar aynı bir hastalığın dişi bazı hastalıklarında erkekleri enfekte ettiği gibi bu özellikde dişilerde görülüyor erkeklerde çok güüzel taşıyıcı oluyor belki üstüne gidilse sürekli genetik arıtma çaprazlama ile erkeklerinde siyah yüzlüleri çıkarılabilir son zamanlarda albino lutino ve fallowlarında erkeklerinin çoğaldığı gibi...

inşallah devamı gelir...

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
hangi kuşun yavrusu olduğunu biliyorsanız aynı kandan bir kuşla kırın yetişkin olduğunda muhtemelen çoğalır bendede yarım kıvırcıklar var full kıvırcık yanı feather duster dediğimiz olayı meydana cıkartmaya calısıyorum paçalı ve tepelileri Allah nasip etti bu dönem yavrularımı aldım büyümekteler tam kıvırcıgı cıkarttıgım vakıt o zaman daha bir güzel olacak .:D.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Abdullah YILMAZ' Alıntı:
hangi kuşun yavrusu olduğunu biliyorsanız aynı kandan bir kuşla kırın yetişkin olduğunda muhtemelen çoğalır bendede yarım kıvırcıklar var full kıvırcık yanı feather duster dediğimiz olayı meydana cıkartmaya calısıyorum paçalı ve tepelileri Allah nasip etti bu dönem yavrularımı aldım büyümekteler tam kıvırcıgı cıkarttıgım vakıt o zaman daha bir güzel olacak .:D.
Allah utandırmasın... kıvırcıkların resimlerini paylaşın görelim nasıllar şekerler.

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
tüy aralarında döş kısımlarında uzun tüyler var normal döş tüylerinin sanırım 3 misli boyutta tüy dökümlerinde yeni çıkan tüylerin sırt kısmındakilerde bazılarındada çıkıyor ama tam yakalayamadım gösterişli bir kuş  belirgin olan birisinin fotosunu yayınlarım burdan resim çektiğimde unutmazsam çokta şeker değiller bu arada bir şey yarım olduğu zaman benim pek hoşuma gitmiyor:D. erkek olan jumbo yeşilin fotografını buldum pek bişeye benzemiyorlar buna benzer bir dişi spangle daha var onla kıracam inş  o zaman görüntülü bişiler çıkar.

Merak giderme babında erkeğin fotosu tıklayıp büyütürseniz biraz belli oluyor resim cepten çekme çok belli değil ama anlaşılıyor kolay gelsin

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi kuş şu an ne durumda foto çekebilir misin çok merak ediyorum