Saolun Burak Bey diğer çiftlerde tık yokta Soner Bey'den yumurtasıyla aldığım çiftin yavruları oldu şükürBurak SİPAHİ' Alıntı:gözünüz aydın mehtap hanım
Teşekkürler darısı başınıza inşallah.Muhammet BOZACI' Alıntı:kocaman olmuşlar maşallah yanasılda özenilerek bakıldığı belli hepsi birbirinden güzel
Teşekkür ederim inşallah hayırlı bir sezon olur ve bol yavrular alırsınız.Yasin YILMAZ..' Alıntı:maşallah çok güzeller bu görüntüleri özledim yakında çiftlerimi atacam umarım hepimiz için hayırlı bir sezon olur
Teşekkürler. Tabi erkeğinde kafesin ve yuvanında fotoğraflarını eklerim bende çok beklemiş biri olarak inşallah size yardımcı olabilirim sizinde sağlıklı yavrularınız olur inşallah.Faruk ÇELİK.' Alıntı:maşallah kuşlarınız çok güzeller.
merak ettigim bu kuşun erkeginin resmini eklememişsin.erkek açık renkli mavi gibi duruyorerkegin ve çiftinizin yuva şeklini merak ettim.eklerseniz sevinirim.
bende 2 yıldır yavru almaya çalışan birisi olarak yuva şekline kuşların tüneklerinde felan bir yanlışlık mı yapıyorum acaba diye arayış içerisine girdim)
Teşekkürler.Memet YILMAZ' Alıntı:Maşallah hayırlı olsun.
Bende öyle istiyordum ama ilk çıkan 3 yavrumuz canavar gibiler eğitmek nasip olmadı çok yabaniler sitede bakıyorum yavrularının fotoğraflarını çekiyorlar ellerinde kollarında bizimkiler küçüklüklerinden beri elden ellenmekten hiç hoşlanmadılar deli gibi çırpınıp kaçıyorlar ve çok fena ısırıyorlarFaruk ÇELİK.' Alıntı:inşallah kendi yavrularımı alıp beslemek istiyorum.özellikle birtanesini canavar gibi konuşturacam, yavru alabilirsem tabi![]()
Ayrı kafese alıp salonda tuttuğum bir tanesi var şuan birkaç gündür ama benden deli gibi korkuyor hayatta elime gelmiyor yemde versem gelmiyor. Bu arada bizim bir tane yine salonda duran konuşan bir kuşumuz var bu yavruyu olumlu mu etkiler olumsuz mu?Faruk ÇELİK.' Alıntı:konuşturmak istiyorsanız içlerinden bir tanesi favoriniz olacak,sabah akşam ona özel bir ilgi göstereceksiniz.sürekli elinizden yem felan verin.evin içerisinde o seçtiginiz kuşu ayrı olarak serbest bırakın.kendiliginden sizin başınıza felan konacaktır