İlk Yavru Mubişlerim(Mehtap Yılmaz)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu

Minikler uçtu yoruldu yeme daldılar :)

Salıncak keyfi yaparlarken :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu

Bu en baştaki miniğimin kanadında hala eksik tüyler var bu fotoda belli hala çıkmamış olması normal mi? Yaklaşık 40 günlük.

eskici

Takipçi Üyemiz
kocaman olmuşlar maşallah ya  :) nasılda özenilerek bakıldığı belli hepsi birbirinden güzel

hmaraslioglu

Yeni Üyemiz
Adı
HÜSEYİN
Soyadı
MARAŞLIOĞLU
Çok yaramaz bunlar yaw, bıcır bıcır ötüyolar sabahın köründe :)

deli_kabus1@hotmail.com

Uzman Üyemiz
Adı
yasin
Soyadı
yılmaz
maşallah çok güzeller bu görüntüleri özledim yakında çiftlerimi atacam umarım hepimiz için hayırlı bir sezon olur

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
maşallah kuşlarınız çok güzeller.
merak ettigim bu kuşun erkeginin resmini eklememişsin.erkek açık renkli mavi gibi duruyor :) erkegin ve çiftinizin yuva şeklini merak ettim.eklerseniz sevinirim.
bende 2 yıldır yavru almaya çalışan birisi olarak yuva şekline kuşların tüneklerinde felan bir yanlışlık mı yapıyorum acaba diye arayış içerisine girdim :))

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Yasin YILMAZ..' Alıntı:
maşallah çok güzeller bu görüntüleri özledim yakında çiftlerimi atacam umarım hepimiz için hayırlı bir sezon olur
Teşekkür ederim inşallah hayırlı bir sezon olur ve bol yavrular alırsınız.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
maşallah kuşlarınız çok güzeller.
merak ettigim bu kuşun erkeginin resmini eklememişsin.erkek açık renkli mavi gibi duruyor :) erkegin ve çiftinizin yuva şeklini merak ettim.eklerseniz sevinirim.
bende 2 yıldır yavru almaya çalışan birisi olarak yuva şekline kuşların tüneklerinde felan bir yanlışlık mı yapıyorum acaba diye arayış içerisine girdim :))
Teşekkürler. Tabi erkeğinde kafesin ve yuvanında fotoğraflarını eklerim bende çok beklemiş biri olarak inşallah size yardımcı olabilirim sizinde sağlıklı yavrularınız olur inşallah.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
inşallah kendi yavrularımı alıp beslemek istiyorum.özellikle birtanesini canavar gibi konuşturacam, yavru alabilirsem tabi :)

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
inşallah kendi yavrularımı alıp beslemek istiyorum.özellikle birtanesini canavar gibi konuşturacam, yavru alabilirsem tabi :)
Bende öyle istiyordum ama ilk çıkan 3 yavrumuz canavar gibiler eğitmek nasip olmadı çok yabaniler sitede bakıyorum yavrularının fotoğraflarını çekiyorlar ellerinde kollarında bizimkiler küçüklüklerinden beri elden ellenmekten hiç hoşlanmadılar deli gibi çırpınıp kaçıyorlar ve çok fena ısırıyorlar :) Bu yavrularda deneyeceğim şansımı bende :)

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
konuşturmak istiyorsanız içlerinden bir tanesi favoriniz olacak,sabah akşam ona özel bir ilgi göstereceksiniz.sürekli elinizden yem felan verin.evin içerisinde o seçtiginiz kuşu ayrı olarak serbest bırakın.kendiliginden sizin başınıza felan konacaktır

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
konuşturmak istiyorsanız içlerinden bir tanesi favoriniz olacak,sabah akşam ona özel bir ilgi göstereceksiniz.sürekli elinizden yem felan verin.evin içerisinde o seçtiginiz kuşu ayrı olarak serbest bırakın.kendiliginden sizin başınıza felan konacaktır
Ayrı kafese alıp salonda tuttuğum bir tanesi var şuan birkaç gündür ama benden deli gibi korkuyor hayatta elime gelmiyor yemde versem gelmiyor. Bu arada bizim bir tane yine salonda duran konuşan bir kuşumuz var bu yavruyu olumlu mu etkiler olumsuz mu?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
elinizde konuşan bir kuş olması yeni egitilecek yavruyu olumlu manada çok etkiler ama konuşan kuşun konuşmasını ve insana olan baglılıgını azaltır malesef :)
konuşan kuşu evin içerisine bıraktıgınızda yavru kuşuda aynı anda bırakın.konuşan kuş size gelip kondugunda yavruda konacak,elinizde yem yediginde oda yiyecek ve bu işinizi çok daha kolaylaştıracaktır.daha sonra size gelmeye başlayınca tek egitmeye devam edersiniz