Ahmet KUL' Alıntı:Maşallah Allah Nazarlardan Korusun
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:Satılmış bey muhabbet üretimini bırakmakdan vazgeçtiniz herhalde
abilerim hepinize çok teşekkürler. cihan abi sağolasın inşaallah daha güzelleri senin olsun. hilmi abi denedim bırakabilirmiyim diye kanaryaya başlamıştım ama muhabbette aldığım zevkin yarısını alamadım bende kanaryaları geri verdim ve muhabbet aldım. bundan sonra kolay kolayda muhabbet i bırakamam.Cihan AYTAN' Alıntı:Maşallah Satılmış yine harikalarla karşımızdasın
teşekkürler salih abi sağolasın. kafeslere gelince abi çok şükür şuana kadar hiç bit ilacı kullanmadım hiçbir kuşum o kafeslerden dolayı ölmedi abi altlarını 2 hafta pis tutmadım kafesler işimi görüyor kende kirli gözüküyor diye değiştirmek pek doğru gelmiyor abi sıfır kafeslerde de yaptım ama şuanki verimi onlarda alamadım. tabi değiştirmek için birazda maddiyat önemli abi sordum soruşturdum en az benim istediğim kafesler 600-700 tl oda şuanda beni aşıyor bende istemezmiyim tertemiz sıfır pvc kafeslerde üretim yapmayı ama imkanlar şartlar insanları zorluyor malesef...Salih KARAVUŞ' Alıntı:maşallah satılmış bey kuşlarınıza 10 kefesınıze 00000000 verıyorum bence o kuslar daha hıjyenık bır ortamı hak edıyorlar
Habil TANTA' Alıntı:MAŞALLAH ÇOK GÜZELLER... HAYIRLI BOL ÜRETİMLER...
teşekkürler kardeşim sağolasın ayrıca akşam temizliğe yardım ettiğin içinde teşekkürler...Ömer ADAM' Alıntı:Yahu adam ne zaman resim yüklese hemen kafesler kötü deniliyor
Satılmış abi kuşlarına harcadığı emeği çocuklarına harcıyormuş gibi sarf ediyor,
suluğunu dolduruyum bitene kadar dursun demez günlük en geç 1,5 günde değiştirir yemler aynı şekilde mamalar düzenli saati saatine hazır ne vitaminini eksik eder ne bi şeyini
Yani kafesle bitmez bu iş hemde kafesler aslında o kadar kirli değil siliyorsun lekeyi salmıyor suntalar.
Neyse uzun oldu ama bu böyle yani.
Abicim Allah bereketini artırsın kuşlarının