JUMBO MUHABBETLERİMDEN YENİ KARELER 25.04.2012

aguuuu

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kul
Maşallah Allah Nazarlardan Korusun

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Satılmış bey muhabbet üretimini  bırakmakdan vazgeçtiniz herhalde
Cihan AYTAN' Alıntı:
Maşallah Satılmış yine harikalarla karşımızdasın
abilerim hepinize çok teşekkürler. cihan abi sağolasın inşaallah daha güzelleri senin olsun. hilmi abi denedim bırakabilirmiyim diye kanaryaya başlamıştım ama muhabbette aldığım zevkin yarısını alamadım bende kanaryaları geri verdim ve muhabbet aldım. bundan sonra kolay kolayda muhabbet i bırakamam.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
maşallah satılmış bey kuşlarınıza 10 kefesınıze 00000000 verıyorum bence o kuslar daha hıjyenık bır ortamı hak edıyorlar

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Salih KARAVUŞ' Alıntı:
maşallah satılmış bey kuşlarınıza 10 kefesınıze 00000000 verıyorum bence o kuslar daha hıjyenık bır ortamı hak edıyorlar
teşekkürler salih abi sağolasın. kafeslere gelince abi çok şükür şuana kadar hiç bit ilacı kullanmadım hiçbir kuşum o kafeslerden dolayı ölmedi abi altlarını 2 hafta pis tutmadım kafesler işimi görüyor kende kirli gözüküyor diye değiştirmek pek doğru gelmiyor abi sıfır kafeslerde de yaptım ama şuanki verimi onlarda alamadım. tabi değiştirmek için birazda maddiyat önemli abi sordum soruşturdum en az benim istediğim kafesler 600-700 tl oda şuanda beni aşıyor bende istemezmiyim tertemiz sıfır pvc kafeslerde üretim yapmayı ama imkanlar şartlar insanları zorluyor malesef...

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Maşallah hepsi harika Allah bereketli üretimler nasip etsin

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yahu adam ne zaman resim yüklese hemen kafesler kötü deniliyor
Satılmış abi kuşlarına harcadığı emeği çocuklarına harcıyormuş gibi sarf ediyor,
suluğunu dolduruyum bitene kadar dursun demez günlük en geç 1,5 günde değiştirir yemler aynı şekilde mamalar düzenli saati saatine hazır ne vitaminini eksik eder ne bi şeyini
Yani kafesle bitmez bu iş hemde kafesler aslında o kadar kirli değil siliyorsun lekeyi salmıyor suntalar.
Neyse uzun oldu ama bu böyle yani.
Abicim Allah bereketini artırsın kuşlarının

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
Ömer ADAM' Alıntı:
Yahu adam ne zaman resim yüklese hemen kafesler kötü deniliyor
Satılmış abi kuşlarına harcadığı emeği çocuklarına harcıyormuş gibi sarf ediyor,
suluğunu dolduruyum bitene kadar dursun demez günlük en geç 1,5 günde değiştirir yemler aynı şekilde mamalar düzenli saati saatine hazır ne vitaminini eksik eder ne bi şeyini
Yani kafesle bitmez bu iş hemde kafesler aslında o kadar kirli değil siliyorsun lekeyi salmıyor suntalar.
Neyse uzun oldu ama bu böyle yani.
Abicim Allah bereketini artırsın kuşlarının
teşekkürler kardeşim sağolasın ayrıca akşam temizliğe yardım ettiğin içinde teşekkürler...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
MAŞALLAH SATILMIŞ SAT SAT SAT ALLAH BEREKETİNİ ARTIRSIN

KAFESLER SADECE ESKİ AMA TEMİZ ARZULAR ŞELALE